“България търси талант” започва тази неделя

26 февруари 2021 | 13:41 Дачев
Абсолютно нереално шоу още в първия епизод от новия сезон на “България търси талант” очаква зрителите на bTV тази неделя точно в 20:00 ч. Изумителен талант, какъвто до сега никога не е стъпвал на сцената на шоуто, буквално ще шокира журито с невероятните си умения, невъзможни за обикновен човек. 
 
Прекрасни изпълнения на деца, много музика, танци и невиждани умения ще омагьосат всички в залата, а и пред екрана за цели два вълшебни часа. 
 
Членовете на журито на “България търси талант” вече нямат търпение да натиснат Златните си бутони, а кой от тях наистина ще го направи – ще стане ясно в неделя.
 
“Хората са надградили много това, което сме свикнали да наричаме талант”, сподели вълнението си преди старта Славена Вътова в студиото на “Тази сутрин” днес.
“В много моменти не можехме да повярваме какво се случва на сцената! Не можехме да повярваме, че човек може да издържи физически и психически това, което видяхме”, добави тя.
 
Последният носител на титлата “Талант на България”- Андриян Асенов пък сподели, че ако има възможност, отново би се явил на сцената на шоуто, за да изпита още от тази невероятна емоция.
 
Водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов също са готови да изненадат зрителите със свежите си и забавни си коментари за всичко, което се случва около тях. А новото лице на дигиталната рубрика “Още от България търси талант” – Крис Захариев - вече “повдигна завесата” за най-нетърпеливите фенове на шоуто с първите забавни епизоди, които са достъпни на talant.btv.bg.