Оповестиха участниците в ”Като две капки вода - All Stars”

26 януари 2021 | 11:11 Дачев
Осем родни звезди влизат отново в сезон 9 на музикалното предизвикателство през февруари
 
Шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ предизвиква едни от най-атрактивните си участници от предходните сезони да влязат отново в музикалното приключение в сезон 9 – All Stars. Звездите от родния шоу бизнес ще се впуснат за втори път в своеобразната надпревара на 22 февруари от 20 ч. по NOVA. 
 
На сцената ще се завърнат AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова
След майсторските им превъплъщения в различни образи в изминалите сезони на предаването, те ще дадат всичко от себе си, за да се справят с новите предизвикателства още по-впечатляващо. Всеки от тях ще бъде готов на всичко, за да спечели за пореден път сърцата и усмивките на зрителите с имитациите си. 
 
„След като направихме подбора, както винаги имахме предварителни срещи с всички участници и признавам досега никога не съм се смял толкова. Всички са супер забавни и мотивирани да надскочат себе си и да се справят още по-блестящо с всякакво преобразяване. Това е гаранция за един исторически сезон“, сподели Влади Априлов, главен сценарист на „Като две капки вода“. 
 
Какви образи ще отреди бутонът, какви изненади са подготвили участниците и колко оспорвана ще бъде надпреварата, предстои да разберем.


ИЗБРАНО