„Като две капки вода“ сезон 9 от 22 февруари

21 януари 2021 | 11:31 Дачев
Сезон "All Stars" събира едни от най-атрактивните участници
 
Предаването за звездни преобразявания „Като две капки вода“ се завръща с девети сезон, любими звезди и много изненади. Тази пролет - от 22 февруари - то отново ще завладее ефира на NOVA с позитивни емоции, несравнимо забавление и удивителни артистични превъплъщения.
 
След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. 
„Като две капки вода“ сезон 9 – All Stars ще постави един до друг на сцената имена, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу. 
 
Продуцентът Магърдич Халваджиян споделя:
„Сред общо 65 участници избрахме 8 от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. За да вземем това решение, направихме сериозно проучване на базата на зрителския интерес и гласуването за участниците през годините. Очаква ни един от най-добрите сезони на „Като две капки вода“. 
 
Въпреки отличното си представяне и натрупания опит на сцената на шоуто, звездите ще трябва да надминат себе си и да демонстрират своя имитаторски талант в артистична битка за любовта на зрителите в сезон 9 – All Stars. 
 
Един от най-емблематичните участници – Герасим Георгиев-Геро - също ще се присъедини към шоуто, този път в ролята на водещ. След успешния тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на „Маскираният певец“, двамата ще си партнират и в предстоящия девети сезон на „Като две капки вода". 
 
„Обичам „Като две капки вода“! Имах възможност да усетя тръпката на преобразяванията като участник в шоуто, да бъда гост в журито, а тази година ще имам честта да водя със Зуека едно истинско събитие в телевизионния ефир“, разказва актьорът, който в четвърти сезон спечели публиката с поредица забавни преобразявания и голяма доза хумор.
       
Кои ще бъдат новите превъплъщения на звездните участници и каква неподозирана страна от себе си ще покажат в сезон 9 – All Stars“, предстои да разберем на 22 февруари от 20:00 ч. по NOVA.