Ден на психичното здраве (събота, Da Vinci)

9 октомври 2020 | 10:34 Дачев
Всички знаем, че физическите упражнения помагат да поддържаме тялото си във форма и в добро здраве. Но знаете ли, че те помагат и за укрепване на психичното ви здраве? Наистина! 
 
Бъдете с канала Da Vinci и д-р Крис и д-р Занд в „Операция "Ох!" – „Психично здраве“ (Специално издание). Те получават много съвети от млади хора, които са се справили с проблеми в живота си. Освен това, те ще ви предложат някои забавни средства за справяне със стреса, които ще ви помогнат да се почувствате по-добре дори когато нещата не се случват според очакванията ви.
 
Гледайте и „Лек за Алцхаймер“, за да откриете науката зад това ужасно мозъчно заболяване. Дали не сме на прага на революционно откритие, което дава надежда на хората в цял свят?
Болестта на Алцхаймер е дегенеративно заболяване на мозъка, от което страдат десетки милиони хора и техните семейства в цял свят. Милиарди долари са изразходвани в безуспешни усилия да се създаде ваксина или да се открие лечение. Но сега вече се появяват обнадеждаващи признаци с нови революционни открития.
 
Разберете това в Световния ден на психичното здраве, 10 октомври от 20:30 ч. Вашето здраве е вашето богатство!
 
20:30 „Операция Операция "Ох!" – „Психично здраве“
21:00 „Лек за Алцхаймер“


ИЗБРАНО