Премиера на „Бен 10 срещу Вселената: Филмът“ по CN

5 октомври 2020 | 11:00 Дачев
Филмът за следващите приключения на Бен 10 ще има своята вълнуваща световна премиера по Cartoon Network на 10 октомври, събота от 12:00 ч.
 
С помощта на братовчедка си Гуен и дядо Макс, момчето ще завладее галактиката...
Филмът „Бен 10 срещу Вселената: Филмът“ (Ben 10 vs. the Universe: The Movie) е изпълнен с невероятни приключения, като ще се фокусира върху заплаха от миналото на Бен, който се завръща, за да нанесе двойни щети на екип Тенисън и планетата Земя. Вследствие на това Бен е принуден да тръгне на героично галактическо пътешествие. Междувременно братовчедка му Гуен и дядо Макс обединяват сили, за да защитят планетата, докато него го няма. 
 
Ситуацията излиза извън контрол, а младият Тенисън трябва да се изправи пред нови космически предизвикателства. Той  ще трябва да открие начин безопасно да се върне на Земята, за да помогне за спасяването й.
 
Повторението на филма е на 11 октомври от 06:00 ч.
 
* * * * * * *
 
Феноменът на Бен 10
 
Поредицата за приключенията на „Бен 10“ е гледана от 2,7 милиона деца (на 2-11 години) през 2020 г.
 
Тя е създадена от Man of Action Entertainment и продуцирана от Cartoon Network Studios. Изпълнителен продуцент е Джон Фанг.
 
* * * * * * *
 
Зрителите ще видят и най-новите епизоди от четвъртия сезон на сериала „Бен 10“. Поредицата съдържа специална изненада за всички фенове на героите. Семейство Тенисън ще пътува до Токио за много приключения и изненадващи преживявания. 
 
Излъчването на новите епизоди ще продължи до 9 октомври от 20.00 ч.
 


ИЗБРАНО