Как да се пенсионираме богати - в ”Money.bg”

25 септември 2020 | 12:04 Дачев
Нова порция интересни дискусии и теми подготвя актуално-публицистичното предаване за икономика "Money.bg" по Bulgaria ON AIR тази събота. На 26 септември, точно в 16:30 часа, водещият Георги Минев ще срещне зрителите с финансовия журналист и главен редактор на Infostock.bg Теодор Минчев. Двамата ще разговарят за това кои са успешните стъпки за осигуряване на по-висок жизнен стандарт след пенсиониране.
 
Как се справи малкият бизнес с коронакризата и помогнаха ли държавните мерки – екипът на Money.bg търси отговор на тези въпроси в столично заведение за хранене.
 
Втората половина от съботното издание ще продължи с коментар за икономическата криза, с която целият свят се сблъска заради пандемията от COVID-19. 
Как Европа помага на гражданите си в борбата с невидимия враг - своите отговори на тези и още любопитни въпроси ще даде Теодор Стойчев, ръководител на бюрото на Европейския парламент в София.
 
За финал, икономическият коментатор Даниел Василев ще направи обзор на нарастването на световния дълг и какви опасности крие това.