Даниела Серданова - водещ на „Смяна на местата” по БНТ2

16 септември 2020 | 12:42 Дачев
От 16 септември, сряда, от 21:30 часа в програмата на БНТ2 започва излъчването на седмичното предаване „Смяна на местата” с автор и водещ Даниела Серданова.   
 
В основната рубрика  водещата ще кани различни двойки гости, които се познават отдавна и имат история заедно – приятелство, общи работни проекти и т.н. Единият гост е поставен в ролята на другия и през неговия поглед ще открива как са се развили отношенията им през годините. Другият гост ще слуша разказа и ще казва дали наблюденията на първия гост съвпадат с неговите лични впечатления за взаимоотношенията им. 
 
По този оригинален и забавен начин Даниела Серданова ще ни запознава с различни истории, представени през житейски съдби на популярни личности.
 
В  рубриката „Цената на успеха“ ще гостуват хора, постигнали успехи в различни сфери.
С тях ще проследяваме пътя им на развитие, какво им е помогнало да стигнат дотам, където са в момента; пред какви трудности са се изправяли и как са ги преодолели; какво ги мотивира да продължават да вървят нагоре.

* * * * * * *
 
Първата двойка гости в студиото на „Смяна на местата“ са Ники Илиев, продуцент и режисьор и Башар Рахал, актьор и продуцент.
Те ще разкажат за дългогодишното си приятелство и съвместна работа – всеки, поставяйки се на мястото на другия, ще сподели през какви моменти са минали през годините.
 
В рубриката „Цената на успеха“ гост е предприемачът и писател Светослав Терзийски.


ИЗБРАНО