”Пази се от живите мъртви” - летен маратон по AMC

10 юли 2020 | 10:25 Дачев
Канал АМС продължава с маратонните нощни излъчвания на сезоните на „Пази се от живите мъртви“ - всеки понеделник от 23 ч. и припомня на зрителите историята в сериала преди старта на новия сезон 6 по-късно тази година.
 
След като видяхте първите три сезона през юни, сезон 4 се повтаря на 6 и 13 юли, а сезон 5 - на 20 и 27 юли.
 
Сезон 4 представя света на Медисън Кларк (Ким Дикенс) и нейното семейство през други очи – тези на Морган Джоунс (Лени Джеймс), който влиза в историята от света на “Живите мъртви”.
Близкото минало на героите се смесва с несигурното настояще на борба и открития, по време на което те срещат нови приятели, врагове и заплахи. Те се борят един за друг, един срещу друг и срещу легион от неживи, за да изградят някакво съществувание под смазващата тежест на живота си, който се разпада. Ще има мрак и светлина, жестокост и милост; героизъм, корист и страх – всички те ще се стоварят в новата реалност на “Пази се от живите мъртви”.
 
Героите, които започнаха пътуванията си в изолация, се сблъскаха един с друг по неочаквани начини и се озоваха на едно от последните места, на които някога са очаквали да бъдат... заедно. През втората половина на сезона те ще проучат кои са сега - като личности и като част от по-голямата група - и как ще се развиват. Те ще се окажат изправени срещу нови противници - хора, ходещи мъртви и дори самата природа. Това ще бъде пътуване, изпълнено с опасност, любов, силна мъка, загуба и в крайна сметка - надежда…
     
В сезон 5 целта на групата е ясна – да намерят всички, които са оцелели и да направят това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. С желязно упорство Морган Джоунс води групата, следвайки философия, основаваща се на човеколюбие, чувство за общност и надежда. Всеки от героите вярва, че, помагайки на другите, ще може да изкупи грешките от миналото си. Но доверието не може да се спечели лесно.
 
Мисията им да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдат принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот, който ще ги промени завинаги.
 


ИЗБРАНО