„Гласът на България“: ред на нокаутите в отбора на Лечев

22 май 2020 | 13:11 Дачев
Третото издание на Нокаутите в музикалното шоу „Гласът на България“ ще се превърне в истински рок концерт, но със състезателен характер. Осемте таланти от отбора на Иван Лечев ще се впуснат в ожесточена битка за одобрението на треньора си и шанса да продължат към големите концерти. Тази възможност ще получат тримата най-добре представили се, а кои ще бъдат те, ще реши двукратният победител в шоуто.
 
„Да бъдеш част от моя отбор е привилегия и чест – и двете трябва да се заслужат. Очаквам от участниците си пълна мобилизация и отдаденост, за да не се гледаме после с наведени очи!“, строго предупреди Иван Лечев.
 
Да седнат и да запазят местата си на един от трите червени стола на сцената ще се борят 43-годишният пеещ художник Георги Шопов, 35-годишната македонска звезда Калина Велковска, 16-годишната млада надежда Мария Минкова, "македонският Рей Чарлз" Алмир Исмаили, романтичният дует Свет и Хихи, 21-годишният бургазлия Боил Каранейчев, уличната музикантка Рада Илиева и българинът с холивудска кариера Пламен Бонев.

С изпълнения на избрани от тях песни, участниците ще се опитат още веднъж да спечелят доверието на треньора си, за да продължат към финала на състезанието за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.
 
* * * * * * *
 
В неделя вечер Михаела Филева ще направи признание, което ще предизвика бурни реакции сред колегите й в журито. Кой е мъжът, за когото поп звездата се е борила най-много пъти в живота си и какво ще му обещае? Ще разберем на 24 май от 20 часа по bTV.
 
Ексклузивни новини за шоуто и интервюта с победителите от отбор Лечев феновете могат да чуят във вторник от 15:30 часа в специалната рубрика на радио N-JOY и предаването „Приятно разсеяни с Деси“ - „Пей, сърце“.