Неочаквана развръзка на финала на ”Откраднат живот”

22 май 2020 | 01:22 Дачев
Съдбовна среща и морални казуси ще бележат финала на „Откраднат живот: Системата“ днес от 20:00 ч. по NOVA
 
В заключителните епизоди и днешния еп.43 от девети сезон на медицинския сериал, зрителите проследяват и трудния избор за героите в личния и професионалния им път. Доктор Огнянова и доктор Ковачев ще направят най-голямата стъпка в своя живот, избирайки да запазят своето дете или да се лишат от възможността за съвместно бъдеще. Чувствата на доктор Карагьозов към Цвети ще излязат наяве, а болката ще бъде неизбежна за един от тримата замесени. Дали Христо ще отвори нова страница или ще преразгледа връзката си с Кая?
 
Зрителите отново ще видят Димитър Рачков, който ще се появи в ролята на бащата на Коко. Завръщането му ще бъде провокирано именно от критичната ситуация в „Св. Анастасия“.
 
Рискът от COVID-19 в „Св. Анастасия“ ще бъде все по-осезаем за лекарския екип, който ще се трябва да мобилизира своя професионализъм и воля. Някои от заразените пациенти ще се окажат по-близо до екипа, отколкото са предполагали. Междувременно Марио ще опита да се свърже с брат си – Тони, но без успех. В усилията му ще се включат и неговите колеги, които ще стигнат до разтърсваща информация. 
 
Отговорности и трудни решения ще предстоят за доктор Тасев, който ще се изправи пред различни условия на обществото и Системата, манипулация на дарените консумативи и непредполагаеми задкулисни игри. В схемата отново ще бъде намесен Методиев, но скритите мотиви ще разкрият по-големи интереси. 
 
С кого ще се срещне Борис и какъв ще бъде залогът за спасяването на „Св. Анастасия“ и безопасните условия за лекарите? Колко струва помощта и къде е границата между етиката и търгуването с правомощия? Това ще разберем с развръзката на сезона тази вечер.

* * * * * * *

Феновете на сериала вече очакват следващия сезон X - с познатите герои, нови истории и медицински казуси. Новината бе съобщена от продуцента Евтим Милошев и главния сценарист Христина Апостолова.