Кой е Тото от „СкандаУ“ - в ”Търси се”

5 декември 2019 | 11:37 Дачев
Тази неделя от 11:00 ч. в  „Търси се...“ по bTV
 
Йонислав Йотов, по-известен като Тото от култовата група „СкандаУ“, ще бъде гост на Меги и Нели - за първи път в телевизионния ефир той ще сподели историята на своя живот и трудностите, през които е преминал, преди да завладее българската музикална сцена.
 
Първа в този личен портрет ще говори неговата близка приятелка Ваня Щерева.
Тя споделя, че Тото е „нейният учител по младост“ и го определя като една от най-важните срещи в живота си.
 
Най-емоционалната и вълнуваща среща ще бъде с майката на Тото – Ани, която ще разкаже за тяхната огромна близост.
През сълзи тя ще сподели, че когато синът й е едва на 6 години тя се развежда и се налага да го отгледа  сама. Двамата идват в София и минават през много изпитания, трудности, финансови дупки. Майката ще бъде до край откровена и ще признае една от големите си мъки - когато Тото е абитуриент, тя не успява да му купи костюм за бала, защото нямат пари и той отива на празника с дънки. Тото от своя страна развълнувано ще сподели, че е благодарен за тези трудности, защото именно те са го изградили като силен харектер, който умее да се справя с всички изпитания на съдбата.
 
За внезапната и голяма любов с голямо вълнение ще разкаже половинката на Тото – Кристин, която съвсем скоро го дари със син Доминик.
Двамата се срещат преди година и половина и веднага се влюбват. На четвъртия месец от връзката им тя вече е бременна. Кристин ще опише своя любим като много отговорен мъж, домошар, който обича да готви и да създава семеен уют.
 
За създаването на група „СкандаУ“, бариерите в музиката и голямото приятелство ще разкаже другата половинка от рап групата – Лъчезар Евтимов-Лъчо, с когото Тото споделя личния и професионалния си път. 


ИЗБРАНО