Реал Мадрид и Ювентус в битки с амбициозни съперници

5 ноември 2019 | 10:45 Дачев
На 6 ноември 2019, сряда, зрителите и потребителите на всички bTV платформи отново ще могат да се насладят на футбол от най-високо ниво със срещите от четвъртия кръг в груповата фаза на Шампионска лига
 
Традиционно, и тази сряда, bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG ще предават на живо едни от най-оспорваните мачове между силни противници, а платформата Champions TV обещава бърз достъп до късните срещи в турнира - на новинарския сайт btvnovinite.bg.
 
След като постигна неочаквано трудна победа с 2:1 при домакинството си на Локомотив Москва в края на октомври, италианският хегемон Ювентус ще се изправи пред тежко гостуване в руската столица в кабела на bTV Action.
Коментарното студио е с начален час 19:30 ч. и водещ Валери Генов, а дали Кристиано Роналдо и компания ще успеят да намерят пролука в защитата на Локомотив, феновете пред малкия екран ще научат от коментара на Даниел Хърлев. 
 
По същото време – от 19:55 ч., по RING, баварският колос Байерн Мюнхен ще посрещне непримиримия тим на Олимпиакос. 
Каква ще бъде стратегията на отбора под ръководството на временния треньор Ханс-Дитер Флик след раздялата с Нико Ковач и ще успее ли гръцкият гранд да се възползва от ситуацията – зрителите ще разберат от коментара на Георги Попвасилев.
 
Късните часове в сряда вечер също обещават силни емоции за запалянковците пред екраните. Точно в 22:00 ч. нямащият право на грешки Реал Мадрид ще даде всичко от себе си, за да преодолее заплахата в лицето на Галатасарай. 
След първия и единствен успех на „белите“ в този сезон на Шампионската лига с 1:0 при гостуването им на турския тим, в сряда кралският клуб ще играе за победата на всяка цена. Коментарът на срещата е поверен на Борис Касабов. А паралелно, по RING, Никола Кацаров ще следи в детайл сблъсъка между Цървена звезда и Тотнъм.
 
В 22:00 ч. започват още вълнуващи срещи, достъпни за потребителите на онлайн платформата VOYO.BG. Петър Мисов ще коментира Аталанта – Манчестър Сити, а Калоян Кюркчиев – битката между Байер Леверкузен и Атлетико Мадрид.
 
По традиция, и тази сряда, платформата Champions TV ще комбинира в 90-минутно живо предаване най-важните моменти от всичките късни срещи от турнира – на сайта btvnovinite.bg. 
 
* * * * * * *

Витория Гимараеш и Арсенал ще открият четвъртия кръг от груповата фаза на Лига Европа с мач в необичаен ден и час за турнира. 
 
Двубоят ще се изиграе в сряда от 17:50 ч., като изтеглянето му е направено с цел да се избегне задръстването в Гимараеш. Това е официалната версия на УЕФА след молба от страна на полицията в Португалия. 
 
Коментатор на срещата по RING ще бъде Явор Кръстев.


ИЗБРАНО