Аякс - Челси и Славия Прага - Барселона в зрелищни сблъсъци

22 октомври 2019 | 18:02 Дачев
Мачовете от третия кръг в най-авторитетния европейски клубен турнир превземат всички bTV платформи на 23 октомври 2019
 
Тази сряда пряко по bTV Action и RING и в ефира на bTV Radio, както и на онлайн платформата VOYO.BG, ще бъдат излъчени интригуващи срещи от третия кръг на Шампионската лига.
 
Непосредствено преди вълнуващите битки, в 19:30 ч. започва специалното коментарно студио с водещ Валери Генов. Минути по-късно, зрителите на bTV Action ще станат свидетели как миналогодишният полуфиналист в надпреварата „Аякс“ посреща на „Йохан Кройф Арена“ носителя на трофея в Лига Европа „Челси“. 
Ще успеят ли момчетата на Ерик тен Хаг да опазят вратата на Андре Онана и да извоюват надмощие над „Челси“ или лондончаните ще поднесат изненада – развоя на срещата ще следи Даниел Хърлев. 
 
Паралелно от 19:55 ч. по RING футболните запалянковци могат да се насладят на срещата между немския „Лайпциг“ и руския „Зенит“. Мачът е с коментатор Георги Попвасилев.
 
По-късно, от 22:00 ч., bTV Action ще излъчи мача между „Славия“ Прага и испанския гранд „Барселона“.
Чешкият тим стартира участието си в турнира с изненадващо равенство 1:1 като гост на „Интер“, след което загуби у дома с 0:2 от „Борусия“ Дортмунд. Въпреки това, отборът имаше превес в почти всички статистически показатели. Ще стигнат ли обаче силите му срещу каталунския титан – зрителите ще научат от коментара на Явор Кръстев. 
 
В същия час по RING Никола Кацаров ще следи двубоя между шампиона на Белгия „Генк“ и втория отбор с най-много победи в историята на английския футбол – „Ливърпул“.
  
На  VOYO.BG от 22 ч. могат да бъдат проследени и мачовете:
* „Интер“ – „Борусия“ Дортмунд, с коментатор Борис Касабов
* „Залцбург“ – „Наполи“, с коментатор Петър Мисов
 
И този път, безплатно на btvnovinite.bg, Champions TV обещава на потребителите 90-минутно живо предаване с най-важните моменти от всичките 6 късни срещи от турнира: голове, картони, опасни положения, контузии, греди... Началото е в 21:55 ч. с коментатор Ивайло Чилев.

* * * * * * *

Четвъртък е денят, посветен на Лига Европа - едни от най-интересните срещи във втория по важност клубен турнир на стария континент. 
 
Точно в 19.55 ч. по bTV Action ще се излъчи битката между италианския „Рома” и лидерa в класирането в германската Бундеслига „Борусия“ Мьонхенгладбах. „Вълците“ посрещат на „Олимпико“ момчетата на Марко Розе, а кой ще се радва на така желаната победа – зрителите ще научат от коментара на Борис Касабов. 
 
Паралелно, по RING футболните фенове могат да се насладят на срещата между тима на „Порто“ и шотландския „Рейнджърс“. Мачът е с коментатор Даниел Хърлев.  
 
Два часа по-късно, от 22.00 ч. Никола Кацаров ще коментира в ефира на bTV Action битката между шотландския шампион „Селтик“ и „орлите“ на „Лацио“.
 
В същия час RING ще излъчи сблъсъка „Арсенал“ – „Витория“ Гимараеш. „Топчиите“ надделяха в двата си мача от турнира този сезон, но португалците дават заявка, че ще се раздадат на терена до край. Коя от противниковите врати ще завърши мача с повече попадения – зрителите ще разберат от коментара на Явор Кръстев.
 
На  VOYO.BG от 19.55 ч. футболните фенове могат да проследят срещите: 
• ЦСКА Москва – „Ференцварош“
• „Йънг Бойс“ – „Фейенорд“
• „Бешикташ“ – „Брага“
• „Карабах“ – АПОЕЛ Никозия
• „Слован“ Братислава – „Уулвърхемптън“
 
От 22.00 ч. потребителите на онлайн платформата ще могат да проследят и:
• „Айнтрахт“ – „Стандард Лиеж“
• „Севиля“ – „Дюделанж“
• „Спортинг“ Лисабон – „Розенборг“
• „Динамо“ Киев – „Копенхаген“.


ИЗБРАНО