Жени Калканджиева и Мегз заедно в „Папараци“

20 септември 2019 | 13:16 Дачев
Коментарното студио на таблоида в състав Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова е подготвило и този път горещо светско съдържание с пикантни теми за звездите. 
Част от него ще бъде и интервю с Миглена Каканашева-Мегз
 
В четвъртък стана известно, че между Калканджиева и Мегз се е разразил скандал в столичен хотел по време на модното събитие "Sofia Fashion Week: Autumn / Winter 19/20".
 
Коментар на най-актуалните новини и въпроси около четвъртата бременност на Кали ще направи самата изпълнителка. А лично от Мариана Попова зрителите ще научат има ли наистина сватба и какво се случва в живота й и в този на двете ѝ дъщери.
 
* * * * * * *
 
Традиционно в епизода на предаването ще бъде представена и седмичната новинарска хроника. Изненадите ще бъдат шокиращи...
 
Ще разберем защо в неделя, 22 септември от 21:30 ч.
 
* * * * * * *
 
Водещата Венета Райкова ще срещне зрителите на bTV с представител на звездното жури на „България търси талант“ – Любен Дилов-син.
 
Феновете на "Папараци" ще могат да видят и продължението на интервюто с певицата Луна и новия ѝ годеник от миналия брой.
 
Тази неделя 100 Кила ще говори за трансформацията на живота му, за спирането на алкохола и наркотиците и новия му видеоклип с Д2.