Акцентите по FOX Life и FOX Crime през август

2 август 2019 | 11:02 Дачев
FOX Life:
 
· Без думи (Speechless) – сез. 3
· Американска съпруга (American Housewife) – сез. 3
 
FOX Crime:
 
· Тандем (Tandem) – сез. 3
· Шекспир и Хатауей: Частни детективи (Shakespeare & Hathaway: Private Investigators) – сез. 1

Без думи - от 8 август, понеделник - четвъртък 21:00 ч., премиера за България
 
Мая Димео е майка, която би направила всичко за съпругa си Джими и децата си Рей, Дилан и Джей Джей, който страда от церебрална парализа. 
В началото на трети сезон на тази забавна и сърдечна човешка история, Мая осъзнава, че децата порастват доста по-бързо от очакваното. Скоро синът ѝ Джей Джей ще замине да учи в колеж и това ще ѝ отвори доста свободно време, което е решена да използва, за да се фокусира върху другите си деца – Рей и Дилан.
 
Участват:
Мини Драйвър като Мая Димео
Джон Рос Бауи като Джими Димео
Седрик Ярбро като Кенет Клемънтс
Мейсън Кук като Реймънд Димео (Рей)
Мика Фаулър като Джими Димео (Джей Джей)
Кайла Кенеди като Дилън Димео
 
Американска съпруга - от 8 август, четвъртък 22:00 ч., премиера за България
 
Кейти Ото е непримирима и уверена съпруга и майка на три деца, на която ѝ се налага да свикне с живота в богато градче Уестпорт, Кънектикът свърталище на снобари, „перфектни“ майки и техните „перфектни“ деца.
В нейния съвършено несъвършен свят, Кейти не е сама. Там е и съпругът ѝ Грег Ото, който винаги я подкрепя по всевъзможни начини, най-голямата им дъщеря Тайлър, която перфектно се вписва в обстановката в Уестпорт и е поела по „перфектния” си път, синът им Оливър, който има една единствена цел в живота – да стане богат, и най-малката им дъщеря - Ана-Кат, която има нужда от помощ и наставления, за да не свърши като всички останали. 
Кейти има също и своите най-добри приятелки – Анджела и Дорис, които винаги я съветват и ѝ помагат да стои здраво стъпила на земята. Въпреки всички свои недостатъци, Кейти иска само най-доброто за семейството си и е готова да се бори със зъби и нокти за него. 
 
Участват:
Кейти Миксън като Кейти Ото 
Дидрих Бадер като Грег Ото
Даниъл Димаджо като Оливър Ото
Джулиа Бътърс като Ана-Кат Ото
Мег Донъли като Тейлър Ото
Али Уонг като Дорис
Карли Хюс като Анджела
 
Тандем - от 3 август, събота - неделя 23:00 ч., премиера за България
 
Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ѝ се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно неконтролируем. Първият ден на новата работа обикновено би бил още един нормален ден в полицията, само че тя и новият ѝ колега са самотни родители с по едно дете, наскоро разведени... един от друг.
 
Участват:
Астрид Вейлон като Леа Солер
Стефан Бланкафорт като Пол Маршал
 
Шекспир и Хатауей: Частни детективи - от 11 август, събота - неделя 16:10 ч., премиера за канала
 
Частният детектив Франк Хатауей винаги е работил сам. Напоследък обаче Франк не се справя добре с живота – не е във форма и има финансови проблеми с фирмата си – и затова му е нужен партньор. Първоначално, без да осъзнава, той го открива в лицето на бившата фризьорка Лу, която е изключително отворена и комуникативна личност. Все пак впоследствие двамата се събират, за да сформират един твърде необичаен и забавен детективски тандем. Скоро двамата разбират, че не всичко е толкова тихо и спокойно в малкия им град. Кметът е убит, по улиците бродят отмъстителни любовници, а един трик на фокусник завършва със смъртен случай. 
Добре дошли в Стратфорд на Ейвън, където дребните престъпници се заплитат в сложни драми.
 
Участват:
Марк Бентън като Франк Хатауей
Джо Джойнър като Луела Шекспир



ИЗБРАНО