„Тази събота и неделя” приключва тв сезона от Черноморието

26 юли 2019 | 13:37 Дачев
Жени Марчева и Диана Любенова с ексклузивни срещи от брега на морето
 
Сутрешният уикенд блок „Тази събота и неделя” изпраща още един телевизионен сезон с две предавания от морския бряг. В съботната сутрин Жени Марчева и Диана Любенова ще бъдат на живо от Бургас в звездната компания на треньора, емблема на бургазлии Димитър Димитров - Херо, който наскоро отбеляза своя 60-годишен юбилей. 
 
Сред специалните гости в изнесеното студио на bTV ще бъде още актьорът Юрий Ангелов, който от години не заменя Бургас и морето за нищо на света. Водещите ще срещнат зрителите и с най-известното семейство на пожарникари - Станислав и Цветомила Райчеви, добре познати и благодарение на победата на Станислав в MasterChef 2018.
 
Данчо Караджов и Иван Лечев също ще разкажат за новите си проекти и летните си турнета, а за Бургас, морето и ... изборите – гост в предаването ще бъде кметът Димитър Николов.
 
Интересни срещи от студиото в София обещава и Алекс Кръстева, която в съботната сутрин ще бъде в компанията на астрофизика Тихомир Димитров, водещ на рубриката в „В Космоса с Влади и Тишо“ в „Преди обед“ и посланик на кампанията „Да изчистим България заедно“
 
* * * * * * *
 
В последното за сезона предаване в неделя, Жени Марчева и Диана Любенова ще пренесат зрителите на морския бряг край Лозенец, където техен специален гост ще бъде големият Стефан Данаилов.
 
Две деца, любов и слънце – това пък е формулата за щастие на актьорското семейство Яна Титова и Алек Алексиев, които също ще бъдат в приятната компания на водещите.
 
В седмицата на рекордното  плуване в Черно море ще гостува и плувецът-шампион Цанко Цанков.
 
За музиката и приятелството в предаването ще говорят Белослава и Нина Николина. Зрителите ще се срещнат и с участниците в традиционния фестивал "Арт поток" - поетесата Мария Лалева, художника Стефан Божков и актьора Димо Алексиев.
 
Гост на Алекс Кръстева в София пък ще бъде психоложката Елена Ангелова, добре позната и от рубриката на радио N-JOY “Загубени в превода“, която ще дава съвети как да пазим семейната хармония по време на отпуск. Най-силната жена в България - Жасмина Гевезиева, ще сподели за зрителите как стига до златните медали след ада на хранително разстройство...
 
* * * * * * *
 
От началото на 2019 г. „Тази събота и неделя” е аудиторен лидер в своя часови слот през уикенда, като по данни на агенция GARB за периода 1 януари – 21 юли предаването постига дял 33.2% (4+) сред телевизионните зрители.


ИЗБРАНО