„Реставрации за бъдещето“ от 5 юли: ако техниката изневери

27 юни 2019 | 15:23 Дачев
В наши дни всички разчитаме на модерните технологии. От мобилни телефони до кухненски роботи, всеки аспект на ежедневието се обслужва от високотехнологични устройства, които повечето от нас приемат за даденост.
 
Но какво ще се случи ако изведнъж технологията, на която разчитаме толкова безпрекословно, просто спре да работи?
 
Група от иновативни инженери и работници в Чатануга, Тенеси, под ръководството на механика и експерт по оцеляването Бо Боръф (Beau Boruff, собственик на "Survival Research Inc."), нямат никакво намерение да поемат този риск. От 5 юли 2019, точно в 21 ч., те навлизат в Discovery Channel с премиера на „Реставрации за бъдещето“ ("Masters of Disaster") - и са готови за новите съкровища, които ги очакват.
 
Възможно ли е екип от професионалисти да възстанови напълно исторически предмети и да ги пригоди за бъдещето? Ще успеят ли те да възстановят до пълна изправност - и дори да продадат с печалба - исторически предмети, които повечето хора биха изхвърлили? 
 
В риалити поредицата, момчетата откриват ретро уреди, които искат да възстановят за хората, подготвящи се за деня на Страшния съд. Дори не подозират обаче пред колко интересни ситуации ще се окажат, които да тестват техните възможности. Екипът на Бо Боръф вече е събран и готов да впечатли всички зрители с невероятните си умения. Ще станем свидетели на интересни и изключително забавни моменти, които се случват около момчетата, докато правят своите „Реставрации за бъдещето“!


ИЗБРАНО