Кикбокс по Bulgaria ON AIR на 24 февруари

19 февруари 2019 | 14:59 Дачев
Зрителите на Bulgaria ON AIR също ще станат част от първата професионална бойна гала вечер по кикбокс senshi, която ще се проведе на 23 февруари 2019 г. (събота) от 19:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

Това ще се случи благодарение на главния редактор на сайта Boec.bg и водещ на едноименното телевизионно предаване Десислава Джерманска.
В неделя, 24 февруари (19-19:30) тя ще проследи цялата бойна гала и ще покаже на зрителите какво се случва зад кулисите на Senshi. В предаването ще бъдат излъчени и разширени репортажи със звездите - едни от най-добрите бойци на Балканите. Екипът е подготвил и кадри от тренировъчните зали, в които бойците се подготвят за специалната гала.
 
Двете най-големи срещи ще бъдат за Европейска и Интерконтинентална титла на WAKO PRO.
* Eдин от най-титулованите и опитни български състезатели по кикбокс Йордан Янков-Руския ще се изправи срещу македонеца Бобан Илиоски в категория до 81,400 кг. в стил К1 за Европейската титла на WAKO PRO.
* Вълнуваща и много оспорвана битка се очертава да бъде тази за Интерконтиненталния приз на WAKO PRO между световния шампион по кикбокс Християн Корунчев и един от най-награждаваните сръбски бойци Никола Тодорович.
Двете срещи за титлите на WAKO PRO ще се играят в стил K1, като състезателите ще имат общо 5 рунда от по 3 минути, за да спечелят престижните награди.
 
Срещите на живо в събота вечер ще се излъчват само онлайн. В специално коментарно студио от Варна, спортният журналист Борис Тонев ще предава всичко, което се случва на ринга.


ИЗБРАНО