Следи на злото и мистериозни убийства по CBS Reality

7 февруари 2019 | 11:36 Дачев
Зли близнаци (премиерен сезон 3)
От 4 до 8 март 2019, всяка делнична вечер в 22:00 ч. по CBS Reality, с повторение на двойни епизоди през уикендите в 22:50 ч.  
 
„Зли близнаци“ разкрива странния и очарователен свят на близнаците, тайните езици, които те създават, и еднаквата им външност. Това предаване изследва и слуховете за това как единият близнак усеща, когато другият е наранен, и как, когато на единия близнак му е лошо, страдат и двамата. Те са и тези, които спят със съпрузите на близнака си, накисват ги за убийство, крадат самоличността им и се завръщат от света на мъртвите.
 
Следи на злото (нови епизоди)
От 11 март всяка делнична вечер в 22:00 ч., с повторение на двойни епизоди през уикендите в 22:50 ч.
 
Оригиналният сериал на CBS Reality изследва и прави възстановка на някои от най-любопитните и стряскащи криминални случаи от последните две десетилетия от Великобритания и Ирландия до САЩ и Канада, при които технологиите са променили хода на разследването и са изправили виновниците пред съда. Сериалът показва отдадеността и усилената работа на разследващи, полиция, учени и други специалисти от различни области.
 
Новите епизоди представят случаите на убития тийнейджър Брек Беднар и 24-годишната Катлийн Конли, която е убила майката на бившия си - неин бивш шеф...
 
Хладнокръвно (премиерен сезон 4)
От 30 март всяка делнична вечер в 22:00 ч.
 
Извършено е убийство и с натрупването на свидетелства нараства и объркването. Съчетавайки вълнението от една загадка с интуитивното преживяване на истинска криминална драма, “Хладнокръвно” се завръща към сцената на престъплението и проследява детективите в процеса на разкриване на уликите, които ги водят до убиеца. 
 
С помощта на нови снимки, интервюта и завладяващи възстановки, сериалът изследва личните последици за семействата и приятелите на жертвите и показва представителите на изпълнителната власт, които работят неуморно за окончателното разрешаване на случая. Преоткривайки документалните филми, посветени на мистериозни убийства, “Хладнокръвно” изобилства от напрегнати обрати, които ще държат зрителите на ръба на напрежението.


ИЗБРАНО