”Гласът на България” сезон 6 тръгва след месец

22 януари 2019 | 12:53 Дачев
Нови елементи в развлекателното риалити шоу - от 24 феувруари 2019
 
Гласът на България“ стартира в ефира на bTV с нов сезон и ще изненада с обновен регламент, нов треньор и ексклузивно дигитално съдържание онлайн. Всяка неделя (в 20 часа) феновете ще имат възможност да следят отблизо завладяващите гласове на талантите, вълнуващите лични истории и оспорваната битка между треньорите. Пътя на певците и треньорския състав към победата ще проследят отново водещите Pavell & Venci Venc’.  
 
В новия сезон на световния музикален формат конкуренцията се очаква да бъде още по-оспорвана благодарение на свежото попълнение в звездния отбор – една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас Михаела Филева, която има опит и в оценяването на таланти. Тя се включва в битката за победата, която през последните два сезона грабва Иван Лечев. 
 
Новият регламент и допълнителните елементи във всеки един етап от надпреварата също засилват конкуренцията както сред треньорите, така и сред участниците. Наградата за победителя е 50 000 лева и титлата „глас на България“. 
 
* * * * * * *
 
По време на кастингите на тъмно, в допълнение към добре познатия червен бутон, пред Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще бъдат разположени и допълнителни блок бутони, на които ще са изписани имената на другите треньори. С новите бутони всеки от треньорите ще има възможност един път да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за отбора си. 
 
Битката за таланти ще бъде още по-ожесточена и във втория етап от шоуто - вокалните двубои, когато четиримата треньори вече ще имат право само на една кражба на участник от друг отбор.
 
Шоуто ще изненада и с още нови етапи в състезанието, сред които т. нар. „нокаути“ - те ще позволят на треньорите да изберат тримата най-добри участници, с които да влязат във финалната битка в концертите на живо. 
 
Специално за дигиталните канали на шоуто ще се генерира ексклузивно съдържание - срещи на феновете с талантите и личните им истории. 


ИЗБРАНО