„Бригада Нов дом“ се завръща със сезон 4

16 януари 2019 | 13:50 Дачев
Нови хоризонти за самотни майки и семейства в тежко положение
 
Четвъртият сезон на „Бригада Нов дом“ тръгва на 28 февруари (четвъртък) по bTV. Мария Силвестър и бригадата на Влади Караджов ще променят не само домовете, но и живота на още 14 български семейства в тежко положение.
 
Емблематичният социален проект се завръща в ефира с още по-амбициозна мисия. Всеки четвъртък от 21:00 часа Мария Силвестър и майсторите на Влади Караджов ще влизат в неприветливите и разрушени къщи на самотни майки, за да ги превърнат в истински домове за техните деца. Но те няма да спрат до тук, а ще променят и живота на смелите жени, като им върнат самочувствието и вярата в новото начало.
 
В новия сезон семействата ще получат втори шанс в комплект с нови, красиви и уютни жилища. По традиция, неуморните майстори на Влади ще върнат усмивките на многодетни дами с драматични истории и деца в неравностойно положение, като им подарят мечтаните стаи и нови мебели след само 5 дни. Докато текат преобразяващите ремонтни дейности, Мария ще се погрижи те да осъществят и дълго отлагани цели, които ще им дадат нови възможности за реализация.
 
„Като баща знам, че средата, в която растат и живеят децата, е много важна за това какъв е техният светоглед. Затова ние в „Бригада Нов дом“ приемаме като лична кауза подмяната на отчаянието с надежда, примирението - с решителност, срама - с гордост. Целият ни екип искрено желае децата на България да имат нужните условия, за да се превърнат в пълноценни членове на обществото. Затова даваме всичко от себе си да подкрепим техните майки, изпаднали в трудно положение, за да имат по-малко грижи и да отделят повече внимание на малките“, коментира Влади Караджов. 
 
„Красотата и хармонията възпитават! Ние заставаме до тези жени, за да им помогнем да се изправят на крака и да направят първата стъпка към един по-хубав свят за своите деца“, категорична е Мария. „Затова се огледайте около себе си! Винаги можете да помогнете на някого!“, призовава водещата.


ИЗБРАНО