Масови убийства и VIP скандали по CBS Reality

9 януари 2019 | 15:52 Дачев
Програмни акценти по CBS Reality през февруари 2019
 
Гласът на един убиец: "Полковника" - сезон 4, специален епизод
15 февруари, петък в 22:00 ч. (повторение на 17.02., неделя в 00:30 ч.)
 
“Гласът на един убиец” (със старо заглавие “Гласът на серийния убиец” / "Voice of a Serial Killer") се завръща с този специален епизод, наречен “Полковника”, който съдържа признанията на полковник Ръсел Уилямс – едно от най-удивителните признания за масови убийства в историята на криминалистиката.
 
Оригиналните полицейски разпити оживяват с помощта на технологията за синхронизация на движението на устните с предварително направения запис, която дава възможност на зрителите да станат непосредствени участници в конфронтацията между детектива и убиеца.
 
Тя е считана в средите на правоприлагащите органи от цял свят за шедьовър в методите за водене на полицейски разпити.
 
"Слава чрез скандал" - сезон 3
Всеки делничен ден в 22:00 ч. от 18 до 21 февруари 2019 (повторение - двойни епизоди през уикендите в 00:30 ч.)
 
Този сериал показва реални събития, превърнали се във водеши скандални новини. Спин-оф на хитовата поредица “Слава чрез убийство” ("Murder Made Me Famous"), “Scandal Made Me Famous” представя личните свидетелства на членове на семействата на жертвите, съдебни заседатели, представители на правоприлагашите органи и журналисти, замесени във всеки от скандалите, за да даде на зрителите поглед отблизо и да разкрие нова информация. 
 
Коментатор на всички епизоди е американският писател и криминален репортер Стив Хелинг (Steve Helling), който е отразил няколко скандала с известни личности, сред които случаите с Кейси Антъни и Ейми Фишър.


ИЗБРАНО