Юлиан Костов играе злодей в ”Централа Берлин”

19 декември 2018 | 10:43 Дачев
"Българската следа" в новия трети сезон на „Централа Берлин“ по HBO - актьорът играе редом до Ричард Армитидж, Рис Ифънс, Ашли Джъд и Мишел Форбс
 
Гледайте трейлъраtv.dir.bg/video.php?id=503385 (30 сек., български субтитри).
Телевизионната премиера на третия сезон е тази седмица (довечера - от 23:30 ч. по HBO2), а в онлайн стрийминг платформата HBO Go вече са достъпни първите 3 епизода.
 
Българинът Юлиан Костов играе един от главните злодеи в третия сезон на американския сериал - Юлиан се превъплъщава в злодея Сергей Басаров.
В сюжета на поредицата, елитният разузнавач от тайните служби Даниел Милър (Ричард Армитидж) е изпратен в Берлин, за да разкрие самоличността на мъж, който под псевдонима Томас Шоу подава секретна информация на немската преса. Тайната му мисия е да разкрие самоличността на информатор, представящ се за лице на име Томас Шоу. 
 
Под напътствията на отегчен ветеран (Рис Ифънс), Даниел навлиза в истинския свят на шпионажа – вербуване, измами, опасности и морални компромиси. Даниел се потапя дълбоко в тайните на немската столица, разкрива конспирация, която го отвежда отново във Вашингтон, и си задава въпроса: Възможно ли е някой да остане непроменен след назначение в Берлин? 
 
* * * * * * *
 
Едва на прага на 30-те си години, Юлиан вече е познат на българската аудитория от чуждестранни продукции. Гледали сме го  като демона Тимур от сериала “Аз, вещицата“ и като младия руския военнопленник Фьодор, спасен от британка по време на втората световна война в биографичната кинодрама „Син на друга майка“ (Великобритания, 2017). Ролята му в късометражния филм „Разговорът“ (Испания, 2018) му донесе награда за „най-добър актьор“ от тазгодишното издание на LA Live Film Festival в Лос Анджелис.
 
Българският актьор е известен и с това, че сам прави каскадите си в новия сезон на „Централа Берлин“ (излъчва се всеки вторник вечер по HBO). Епизодите са 6 от по 50 минути. 
 
Онлайн вече са достъпни първите три епизода, както и всички серии от първите два сезона на шпионската сага.
 


ИЗБРАНО