„Съединение“ е мотото на четвъртия сезон на „Фермата“

7 август 2018 | 17:01 Дачев
 Шоуто се завръща през септември и събира българи от всички краища на света
 
Обединението на нацията, ценностите и корените на съвременните българи във "Фермата" ще бъдат в основата на новия четвърти сезон „Съединение“, в който ще видим уникални участници и завладяващи лични истории. Зрителите ще се срещнат с известни личности, които не са обичайните звезди, участващи в риалити формати. Те ще живеят рамо до рамо с участници, които не са популярни, но са избрани сред повече от 13 000 кандидати - с каузи и силно изразена индивидуалност.
 
С три успешни издания досега, „Фермата“ разглежда темите за природата и връщането към корените, за изконните български ценности и традиции, както и за емиграцията. В първия сезон „Фермата“ върна 19 българи 100 години назад във времето, за да живеят три месеца далеч от цивилизацията и нейните удобства. Вторият сезон заложи на родолюбието, а третият премина под мотото „Ново начало“, като постави участниците пред сурови условия и екстремни физически изпитания.
 
В новия четвърти сезон риалити шоуто по bTV има за цел не просто да продължи възраждането на българските дух и традиции, но и да започне да създава история на база на ценностите, които обединяват българите у нас и по света – силата на българския дух, семейството, уважение към традициите и куража за справяне с предизвикателствата на ежедневието.
 
Какви са съдбите и мотивацията на участниците, които ще влязат в надпреварата за най-голямата награда в телевизионния ефир – 100 000 лв., и какви ще бъдат новите предизвикателства пред тях, зрителите ще разберат само след месец..