„Готъм” се завръща с трети премиерен сезон

12 юни 2018 | 15:10 Дачев
Навлизат още по-опасни и по-амбициозни суперзлодеи
 
Готъм” се завръща с трети премиерен сезон на 19 юни  2018-а по bTV Action. Всеки делничен ден от 20:00 ч. зрителите ще имат възможността да се срещат с още по-опасни и по-амбициозни суперзлодеи, както и с нови персонажи.
Вижте видео анонса (20 сек.)
 
Борбата за властта в Готъм Сити ще бъде по-жестока от всякога… Джим Гордън (Бен Маккензи) трябва да поеме нещата в свои ръце като ловец на глави. Той тръгва на мисия да намери Хюго Стрейндж (Б. Д. Уонг) – ръководителя зад ужасяващите експерименти в Индийския хълм.
 
Специалната гостуваща звезда Джейда Пинкет Смит е в ролята на Фиш Муни и ще бъде една от пречките в плановете на Стрейндж. Междувременно, полицейският детектив Харви Бълок и капитан Натаниел Барнс остават в челните редици на борбата срещу престъпността. С чужда помощ Брус Уейн ще разкрие тайни около убийствата на своите родители и ще повдигне част от завесата на скандалната престъпна организация, известна като „Съд на соколите“.
 
Тъй като градът потъва все по-дълбоко в хаоса, Готъм продължава да проследява развиващите се истории за най-злокобните злодеи на града.
 
Сериалът е приготвил на своите фенове една нова сюжетна линия с бъдещата Отровна Айви (Poison Ivy), изиграна от Маги Джеха. След едно съдбоносно събитие, тя ще се прероди в млада жена, възползваща се от цялата палитра на своето очарование. 
 
Другото ново попълнение е актьорът Бенедикт Самюъл, който ще се превъплъти в Лудия Шапкар – талантлив хипнотизатор.