Нови епизоди на „Моят голям, пищен, фантастичен живот“, TLC

16 април 2018 | 12:45 Дачев
Емоционални преживявания на 180-килограмова танцьорка, чийто живот ще се преобърне коренно
 
Поредицата „Моят голям, пищен, фантастичен живот“ проследява живота на Уитни Тор, докато тя се опитва да намери пътя си в света, който съди хората по техния размер. Някога Уитни е била 50-килограмова атлетична танцьорка, но заради синдрома на поликистозните яйчници теглото ѝ се покачва до почти 180 килограма.
 
Отнема ѝ доста време, за да се почувства щастлива в тялото си и да започне бурно да се радва на живота. Тя се впуска в още по-вълнуващи приключения и е на път да промени драстично живота си завинаги. 
 
Вълнуващото телевизионно приключение започва на 21 април в 21:00 ч. по TLC.
 
* * * * * * *
 
В новите епизоди, Уитни твърдо решава да живее по своите правила и събира цялата си смелост, за да се подготви за шеметно турне като резервен танцьор. Тя дори преподава първия си танцов клас за "големи момичета". 
 
Но когато признава, че има тайна любов в Грийнсбъро, ще ѝ се наложи да вземе едно от най-трудните решения в живота си. По-късно прекрасното ѝ ново гадже започва да я игнорира и тя предприема действия в интернет, но шокиращо откритие ще сложи началото на друга голяма драма за Уитни...


ИЗБРАНО