Новините на Bulgaria ON AIR с нови лица и продуценти

14 септември 2017 | 12:59 Дачев
С нови лица и отговорности започна есенният новинарски сезон на Bulgaria ON AIR. Водещата и международен редактор на "Новините ON AIR" Мартина Ганчева влиза и в ролята на продуцент на централните емисии, а досегашният продуцент Вероника Чанева става и лице на новините. 
 
Мартина и Вероника ще се редуват като водещи в делничните дни от 18:30 ч., а докато не са екран ще носят отговорност за съдържанието и реда на цялата емисия в качеството си на продуценти.
 
Промяната е част от визията на Bulgaria ON AIR да развива журналистите си във всички области на тв новинарството, по модела на много световни медии. Промяната е и в отговор на тяхното лично желание и инициатива да поемат повече отговорности при доставянето на качествен новинарски продукт.

* * * * * * *
 
Към екипа на Новините ON AIR се присъедини Константин Динчев – водещ на късната емися от 21:30 часа в делничните дни.
 
Той изминава дълъг път в журналистическата професия и трупа опит в различни медии. Интересува се от актуалните събития, социалните теми и човешките истории. Бил е и в центъра на опустошителни бедствия, сред които наводнението в Аспарухово. Отразявал е и военното обучение на САЩ в Черно море в разгара на скандала с анексирането на остров Крим.