”Аз обичам България” прави предаване №50 в петък

19 април 2017 | 13:06 Дачев
"Аз обичам България" празнува 50-тото си издание този петък от 21.00 ч. по NOVA. Рожденият ден ще се помни дълго с много празнични и забавни моменти, тъй като в играта влизат самите капитански съпруги.
 
Спътницата на Андрей Слабаков - Ернестина Шинова - ще се състезава за честта на Иван Ласкин, докато неговата половинка - Алекс Сърчаджиева - ще е силовият играч в отбора на Андрей.
 
Напрежението между разменените двойки ще се усети веднага, а до самия финал емоциите ще завладеят студиото.
 
* * * * * * *
 
В звездната си чета Ласкин посреща фатално зеленооката певица и звезда от "VIP Brother 2016" Емануела, както и легендарния глас от най-известния мъжки дует в България – Благовест Аргиров.
Алекс Сърчаджиева специално е поканила в отбора на Андрей основателката на жанра "поп-фолк" Сашка Васева, а редом до тях застава рапърът, повелител на летните хитове - Ивайло Иванов-Играта. 
 
Този петък върхови моменти предстоят във всеки кръг: Емануела ще смае с уменията си на художник, а Сашка Васева ще падне в неравна битка със стъклото в "Нарисувай това". Играта ще се представи като детектор за песни и хитове, а Благовест Аргиров – като извор на знания за родината. Оспорваната битка ще водят най-вече двете разменени двойки и пламенните съпруги, които само в рамките на два часа ще се замерят с обувки, ще изневерят на мъжете си и ще обявят развод. А на "Колелото" отново се очаква спиращ дъха финал, след поредната изключително висока цифра, която ще обърне драматично резултата.
 
Междувременно в сутрешния блок "Здравей, България" Иван Ласкин и Андрей Слабаков разказаха любопитни подробности за празничното издание.

* * * * * * *

Засега не е известна причината, поради която Иван Ласкин замени Юлиан Константинов в продукцията на "Old School Productions". Наличната информация е, че Ласкин е капитан за две издания (миналото и предстоящото).


ИЗБРАНО