Мис Милион отива в монтанско село в ”Мис Пепеляшка”

9 февруари 2017 | 15:34 Дачев
Нов епизод на „Мис Пепеляшка“ - на 10 февруари 2017 г. от 21 ч. по NOVA
 
Жена, живееща в една от най-екзотичните дестинации в България – монтанското село Мърчево, се разменя с момиче за един милион, завърнало се от Малдивите.
 
Доника Стефанова, позната като „Мис Милион“ заради печалбата от Националната лотария преди 2 години, приема предизвикателството да отпътува до Мърчево - приказката на Северозапада. 
Наскоро завърналата се от Бали и Малдивите мис е студентка „Бизнес администрация“ в София.
 
Другата участничка в риалити-рокадата е 37-годишната Милена, чието семейство се изхранва от животновъдство. Сърцатата жена е отгледала две деца, а в момента е приемна майка на сираче. 
 
В новия драматичен епизод на приказното риалити деликатната мис ще трябва бързо да забрави за слънчевите екзотични дестинации и буквално да се потопи в битовите реалности на с. Мърчево и работата в обора. Финансовата принцеса ще трябва на практика да научи как млякото стига до хладилника, а агнешкото до фурната. 
 
Дали телевизионни или за лека нощ, приказките преподават най-важните житейски уроци. Ще успее ли Камелия Воче да научи Милена колко е важно една жена да се грижи за себе си, а Наско Месечков да я накара да полети с танците? Ще успее ли Златната СПА терапия да отключи заспалото женско самочувствие на Милена?
 
Следващата интересна размяна е в новия епизод на „Мис Пепеляшка“ утре вечер.


ИЗБРАНО