Тв експеримент на BiT: ”Жива връзка” от 1 декември

30 ноември 2016 | 18:11 Дачев
От утре, Би Ай Ти стартира уникален за българския ефир телевизионен експеримент. Едно предаване - от два континента - в два различни дни едновременно.
 
Предаването носи красноречивото заглавие „Жива връзка“, защото през цялото време студиата на медията в София и Чикаго излъчват заедно, на живо. Освен това, идеята на предаването е да бъде „жива връзка“ между българите по света и тези у нас.
За първи път зрителите ще гледат едновременно сутрешен и вечерен блок: предаването започва в 22:30 вечерта в Чикаго и в 06:30 ч. сутринта в София. Нещо повече – за българските зрители вече е настъпил новият ден, така че предаването се излъчва не просто в два различни часа, а в два различни дни!
 
„Жива връзка“ няма да е обичайният сутрешен блок и заради различния поглед на екипа към темите и проблемите. За него най-важна е „живата връзка“ със зрителя, затова зрителските въпроси, сигнали и мнения ще имат запазено място в предаването.

Създаден е и e-mail "signali@bitelevision.com", чрез който зрителите могат бързо и лесно да се свържат с екипа.
 
* * * * * * *
 
Предаването е предназначено за активните хора, които търсят, опитват, създават и успяват. Затова ще им се предлага динамичен микс от новини, мнения и коментари по актуалните събития, полезна информация и вдъхновяващи истории. Не всичко е новини и не само лошите новини са новини, вярват в "Би Ай Ти".
 
Друга новост за българските зрители ще бъде погледът отвъд Океана, сравнението как е „тук“ и как е „там“, както и надникването зад клишето за „американската мечта“ – как живеят българите в САЩ, какво постигат, какво имат и какво им липсва.
 
Водещи на предаването ще бъдат Цвете Тюлева и Павел Хаджиев от Чикаго и Кристина Владимирова и Димитър Димитров от София.
 
„Жива връзка“ ще се излъчва всеки делничен ден от 6:30 сутринта българско време (10:30 PM в Чикаго).


ИЗБРАНО