„Домът на футбола” с Петър Стоянов заменя „А група токшоу”

2 август 2016 | 15:48 Дачев
Студийна програма допълва срещите от Първа професионална лига
 
Динамични коментарни студия, интересни гости, анализи и сблъсък на гледни точки за любителите на българския футбол предлага спортният екип на Нова Броудкастинг Груп в студийната програма за Първа професионална лига. Студийната програма се концентрира в спортния канал Diema Sport със следните 3 предавания:
 
Обзор на кръга в Първа лига” е предаването, което всеки понеделник от 22.30 ч. прави преглед на изиграните срещи в 90 минути, след края на последния мач от кръга. Зрителите могат да проследят най-интересните моменти от всяка среща, а водещият анализира ключовите детайли от играта на отборите.
Във вторник в 20.00 ч. каналът предлага 60-минутна версия  на обзора на кръга, в която са представени само репортажите от мачовете в изминалия кръг, заедно с интервютата на главните действащи лица в двубоите.
 
Домът на футбола” вече отвари врати за феновете на играта в последния ден от юли в 20.00 ч. Публицистичното предаване, което ще замени „А група токшоу” ще обръща сериозно внимание на процесите в българския футбол през сезона. Негов водещ ще е Петър Стоянов.
Всяка сряда в рамките на 60 минути ще бъдат задавани най-интересните въпроси, които да получат най-подходящия и компетентен отговор, ще бъдат представени най-интересните лица и техния поглед към значими теми от изминалата седмица. 
 
Преди кръга” е предаване, познато от миналия сезон, с начален час 20.00 ч. и ще се излъчва всеки четвъртък. Водещ е Илиян Енев
То ще включва репортажи преди всеки мач, информация за съставите на отборите, контузените и наказаните футболисти, както и последните новини от всеки клуб преди срещите от предстоящия кръг. 
 
Мачовете от Първа професионална лига можете да следите по 3 канала: Diema, Diema Sport и Diema Sport2, както и онлайн.

* * * * * * *
 
Програмата на Първа лига за II кръг по дни и часове,  утвърдена от Спортно-техническата комисия на БФС:
 
05.08. (петък), 19:00, "Нефтохимик"-  "Дунав" по Diema
05.08. (петък), 21:15, „Пирин" - "Локомотив" ГО по Diema Sport 2
06.08. (събота), 19:00, "Верея" - ЦСКА-София по Diema Sport
06.08. (събота), 21:15, "Лудогорец" - "Ботев" Пд по Diema Sport
07.08. (неделя), 19:00, "Локомотив" Пд - "Левски" по Diema Sport2
07.08. (неделя), 21:15, "Славия" - "Берое" по Diema Sport2
08.08. (понеделник), 20:30, "Черно море" - "Монтана" по Diema Sport.


ИЗБРАНО