Седмица на двойките - 10 души в ”Черешката на тортата”

10 юли 2016 | 22:43 Дачев
За първи път всичко в “Черешката на тортата” ще е "х2" – и пазаруването, и посрещането, и готвенето, и изненадите. Защото този път участниците и столовете край масата няма да са 5, а 10.
 
Иван Лечев и Жени Александрова-Лечева, Биляна Йотовска и Димитър Димитров, Мария Гроздева и Валери Григоров, Мира Радева и Ивайло Станчев, Ренета Чавдарова и Деян Веселинов ще се развихрят в кухнята. Задачата наистина няма да е лека, защото конкуренцията ще е сериозна, летвата - високо вдигната, а очакванията – 2 пъти по-високи от обикновено. 
 
Новият сезон на кулинарното шоу носи поредната изненада за зрителите от понеделник, в 20.00 ч. в ефира на NOVA. Една много специална седмица очаква зрителите, а звездните двойки ще трябва да покажат най-доброто, на което са способни в кухнята и то в тандем. Любопитни теми, изненадващи кулинарни умения и много настроение ще донесе „Черешката на тортата”, а сред големите изненади ще е раждането на нови, неочаквани приятелства. 
 
Участниците ще са доста разнообразни, вкусовете също. Ще видим как изглежда идеалната вечеря през погледа на културисти, които се хранят изключително здравословно и внимават с всяка калория. Ще споделим вечерята с представители на софийските арт среди в бохемски стил. Меню за шампиони ще приготви добре познатата ни двойка спортисти, а социологическите познания ще са скрития коз на амбициозния дует в опита им да изненада присъстващите. Младата двойка, създадена в коридорите на NOVA, също ще се присъедини към гурме маратона, в който до финала ще достигнат двамата най-високо оценени домакини. 
 
Ще има ли сблъсък на характери и как различията ще повлияят на атмосферата в шоуто? Какъв ще е резултатът от този интересен поколенчески микс и какво най-силно ще впечатли шеф Манчев – ще видим тази седмица в „Черешката на тортата” от понеделник до петък.


ИЗБРАНО