Любо Огнянов започва предаването ”Офанзива” по Канал 3

15 март 2016 | 15:40 Дачев
Разтърсващи истории още в първото издание
 
От 20 март 2016 г. неделната програма на Канал 3 има своя нов сутрешен акцент - предаването "Офанзива". Вижте промо видео.

В рамките на два часа зрителите ще видят истории, които ще провокират и шокират. В първото издание пред камерата застава човек, който излежава доживотна присъда за двойно убийство в Австрия. Животът на главния герой е изключително пъстър. По време на комунизма, едва на 17 години той бяга зад граница и получава политическо убежище в Германия. Години по-късно е съден заради връзки със сръбските доброволци във войната в Босна и Херцеговина. Героят на "Офанзива" не крие връзките си с Желко Ражнятович-Аркан и дори оглавява местна структура на партия "Атака".
 
В първото издание на предаването ще видите и брутална история от едно българско село, където майка на две деца родила здраво момиченце го е захвърлила в собствения си двор. Как нейният баща приема греха на дъщеря си и какво каза жената, отнела живота на най-милото си...
 
Водещ на "Офанзива" е журналистът Любо Огнянов. Той е известен с разследванията си в криминалното предаване "Жега" и "Революция", които се излъчваха доскоро по ТВ7.
 
"Офанзива" ще ви показва истории на хора, които няма да видите другаде. Те живеят на бързи обороти, извън стандарта, разчупват шаблона”, казва Огнянов. "Ще вадим на светло сенките от подземния свят, заедно ще сваляме маските на лицемерието и ще изобличаваме лъжите.
 
"Офанзива" ще се излъчва всяка неделя от 9.00 ч. сутринта.



ИЗБРАНО