Дългоочакваната развръзка във ”Фермер търси жена”-2

11 декември 2015 | 08:15 Дачев
Брак или раздяла очаква фермерите? - Техният избор ще видим довечера в 21 ч.
Големият финал и последният 14-ти епизод на „Фермер търси жена” сезон 2 по Нова телевизия.
 
Четирите влюбени двойки се отправят на романтичен уикенд в четирите краища на България, за да останат за първи път насаме. Какво ще се случи там и щастлив ли ще бъде краят на предаването за всеки от тях?
 
Камен и избраницата му Христина са нетърпеливи да споделят един с друг уикенда в една много специална винарска изба в Розовата долина. Те ще се отдадат на различни занимания, а вечерта им ще завърши с изискана дегустация на вино, в която градусът на емоциите ще се вдигне до краен предел. Какво ще е решението на влюбената двойка? Дали след този романтичен уикенд ще продължат да бъдат заедно или ще открият непреодолими различия в другия и това ще попречи на бъдещата им връзка – ще разберем съвсем скоро. 
 
Петър и Божидара също ще отпразнуват решението да са заедно с уикенд в Пампорово, където ще се отдадат на екстремни емоции. Една разходка до природния феномен „Орфееви скали” ще остави и двамата безмълвни. Младите влюбени ще получат и специална вечеря на свещи, на която ще се стигне и до темата за брак. Какво ще споделят двамата по този въпрос и ще приключи ли пътешествието им щастливо? 
 
Диман и Елеонора пък ще отпътуват за Лещен. При финалния си избор Диман не успя да се отпусне и да покаже момент на близост с Елеонора. Това предизвиква много въпроси и съмнения в младото момиче – дали той наистина я харесва, защо я е избрал и какво ще е общото им бъдеще заедно? Именно на този романтичен уикенд Елеонора е решена да открие отговорите, които я вълнуват. Ще се превърне ли в кръстосан разпит романтичната вечеря на Диман и Нора и ще успеят ли двамата да намерят верния път един към друг? И дали романтичният им уикенд заедно ще бъде кошмар или едно ново начало за истинската – ще видим утре вечер по Нова. 
 
По всичко изглежда, че Славко и Катя са най-влюбената двойка от всички. В Поморие ги очаква един наистина романтичен уикенд, в който и двамата буквално не могат да свалят поглед един от друг. Те ще споделят, че не са вярвали, че могат да срещнат такава любов някога в живота си. И двамата са си мислили, че истинските хора вече не съществуват. На романтичната им вечеря ще чуем обяснение в любов и дори планове за сватба и за семейство. Славко изглежда истински влюбен, но готова ли е Катя да промени изцяло ежедневието си, заменяйки живота в столицата с този на село в името на любовта?
 
Откриха ли истинската любов четиримата фермери и ще съумеят ли да я задържат? И какво им донесе участието им в предаването?
 


ИЗБРАНО