Посланикът на Турция в „Тази събота”

4 декември 2015 | 13:33 Дачев
Първото предаване на „Тази събота” за месец декември ще започне  "ударно" с посланика на Турция Сюлейман Гюкче (Süleyman Gökçe) - по парещата тема за позицията на Турция в момента.
 
Вторият гост на Жени Мирчева в първата част на предаването ще бъде бившият вътрешен министър Виктор Михайлов.
 
Тематично за един зимен, но безснежен до този момент месец, Мариана Векилска ще посреща в студиото Теди Стоянова от "Грийпийс" и климатолога Георги Рачев, за да говорят по проблемите на глобалното затопляне.
 
Мисис Икономика за 2015 година в лицето на Петя Димитрова пък ще даде дефиниция за една истинска дама в света на парите.
 
Диана Любенова ще срещне зрителите с Наско и Славчо от Б.Т.Р., чието творчество премина зад океана.
 
Диана Любенова ще зареди зрителите с още положителна емоция с гостуването на нежното цвете на българската музикална сцена - Белослава.
 
* * * * * * *
 
За едно по-различно утро в „Тази неделя” на 6 декември от 08:00 ч. Жени Марчева е поканила министър Петър Москов, който да покаже, че дори в ранните часове може да се говори за сланина и здраве, както и за ракия и реформи.
 
Към вечната тема за „парата” на българина или как ще се отрази бюджет 2016 на портмонетата ни, коментар ще направи бившия премиер Пламен Орешарски.
 
В неделя Диана Любенова е подготвила среща с един вече открит български талант – актрисата Йоана Буковска.



ИЗБРАНО