Предпоследен епизод на ”Фермер търси жена”

4 декември 2015 | 09:06 Дачев
Ще видим ли истинска любов и предложение за брак? - дългоочакваното решение е днес!
 
След като Марин вече направи своя неочакван избор в предишния епизод – да се обясни в любов не на друг, а на водещата на формата Диди Тодорова, тази вечер в 21 ч. по Нова предстои да видим дали останалите четирима фермери (Петър, Кемен, Славко и Диман) са готови с финалните си решения. 
 
Петър ще се срещне с Дана и с Божидара, за да се опита най-сетне да реши какво да прави. Доста объркан, след като приятелите и роднините му не харесаха фаворитката му Божидара, той ще даде още един шанс на Дана да го спечели. Тя също е готова на всичко, за да убеди младия фермер, че именно тя е жената за него. Преди това обаче, Петър ще се срещне и с Божидара, за да й зададе очи в очи всички въпроси, които го измъчват. И двете момичета ще бъдат доста убедителни в чувствата си, но финалното решение е в ръцете на Петър. Той ще се двоуми буквално до последната секунда. Дали ще избере студентката от Сливен Дана или ще предпочете певицата от Русе Божидара? Ще послуша ли съвета на роднините си или в крайна сметка ще се довери на себе си?
 
Камен също трябва да направи финалния си избор, разколебан между софиянките Елеонора и Христина. Христина е по-спокойната, по-улегналата домакиня и майка, докато Елеонора е по-буйна и емоционална. Камен ще се изправи пред най-трудния си избор досега. „И двете дами са прекрасни“, споделя той, но всяка от тях вътрешно усеща коя е жената за него. 
 
Може би пред най-голямата дилема е изправен Славко. 29-годишният земеделец от монтанското село Липен показва привързаност, искрени емоции и дори любов и към двете момичета – софиянката Цвети и украинката Катя. И с двете е имал възможността да прекара достатъчно време насаме, и двете успяха да впечатлят семейството му. Самотният доскоро фермер дори не е подозирал какво го очаква, а сега изглежда, че е открил не една, а две перфектни за него жени, между които ще му се наложи да избира? Дали Слави ще се довери на сърцето си и какво ще последва от избора, който ще направи – предстои да видим съвсем скоро.
 
Дали Диман също ще открие любовта и готов ли е да разкрие чувствата си? Преди да разберем какво е финалното му решение обаче, ще го видим в една различна светлина. Той ще покаже по-емоционалната част от себе си и ще изненада момичетата с песен на китарата си, посветена на едно от тях. Открил ли е своята истинска любов и коя е дамата, вдъхновила Диман да напише песен в нейна чест - рускинята с български корени Марго или пловдивчанката, която обича животните – Елеонора? 
 
* * * * * * * *
 
Силни емоции, полюсни чувства и съдбовни решения предвещава финалният избор на всеки от фермерите. Откриха ли любовта на живота си и дали някой от тях ще се осмели да предложи брак - предстои да видим тази вечер.


ИЗБРАНО