Сълзи се леят в последния епизод на ВИП Брадър

12 ноември 2015 | 14:22 Дачев
Последната мисия на съквартирантите, озаглавена „Всички във филма”, ще бъде най-тежката в целия сезон на шоуто. В Къщата ще влязат най-близките им и любими хора, но - вместо да ги прегърнат, звездите ще трябва да останат напълно неподвижни!
 
Дали ще се справят с мисията или емоциите ще им попречат, предстои да разберем. Предварителната информация е кратка: всичките 7 останали съквартиранта ще проронят сълзи не само от щастие, но и от болка и безсилие.
 
На "полуфинала" снощи, зрителите на Нова телевизия решиха Кристина Димитрова и Люси Иларионов да заемат съответно 7-мо и 6-то място. По този начин, финалната петица от участници вече е ясна - в петък в 20 часа Ернестина Шинова, Станимир Гъмов, дует „Ритон” (Катя Михайлова и Здравко Желязков), Кичка Бодурова и Джино Джи Бианкалана ще се борят за титлата „Любима звезда на България”. Преслава, като гост-звезда, е извън класацията.
 
* * * * * * *
 
Всеки финал е време и за равносметка. Довечера ще видим как Съквартирантите ще се замислят върху собственото си представяне в Къщата и ще анализират най-емоционалните си моменти.
 
Предпоследната вечер във VIP Brother ще се окаже и вечерта на неочакваните обрати. Доскорошните врагове ще си подадат ръка, ще се прегърнат и ще си простят. 
 
* * * * * * *
 
След финала, от понеделник Къщата ще приеме новите си обитатели - звездите, познати от предишни сезони на това и от други предавания, ще се впуснат в приключението.
 
Продуцентите обещават сензационен сезон не само заради самите участници, които са най-популярните в All Stars сезон до момента, но и заради факта, че става въпрос за хора, които вече са минали през това и други предизвикателства, с невероятен хъс са стигали до финал и дори са ставали победители. 
 
Именно това различава All Stars сезоните от останалите сезони на VIP и Big Brother  – те са битка не само на характери, но и на стратегии. Всеки участник приема пребиваването си като втори шанс за победа, има изградена и подобрена стратегия и вече знае точно как стоят нещата вътре в Къщата.


ИЗБРАНО