”Big Brother All Stars” веднага след края на ВИП Брадър

9 ноември 2015 | 11:41 Дачев
Засега няма по-подробна информация за участниците


Форматът "Big Brother All Stars" тръгва за 4-ти път тази есен, веднага след финала на "ВИП Брадър 2015". Това съобщи преди малко водещият Ники Кънчев с публичен статус в социалната мрежа Фейсбук.

Стартът на "всички звезди" от различни сезони на риалити шоуто е предвиден за понеделник, 16 ноември, след големия звезден финал на 7-мия сезон на "ВИП Брадър". Това бе потвърдено за TV.dir.bg и от продуцентите.

Кик-офът вероятно ще бъде в праймтайм, 20:00 ч. по Нова телевизия. Засега няма по-подробна информация за участниците. В миналия сезон 3 на "All Stars", проведен през ноември - декември миналата година, финалисти бяха Катерина Евро, Тодор Славков (победител), Калина Паскалева, Николай Първанов-Китаеца и Христо Трифонов.

Под един покрив се събират звезди от различни риалити формати - предишни издания на Big Brother, VIP Brother, Big Brother Family, Къртицата, Музикална академия, X Factor, Екс милионер търси съпруга, Survivor, Music Idol, Черешката на тортата, Мис България, Островът на изкушението и т.н.

Така, от средата на август (старта на "БИГ Брадър") - през сегашния "ВИП Брадър (септември - ноември) - и до средата на декември (финала на "Big Brother All Stars"), или общо 4 месеца без прекъсване, риалитги шоуто е двигател на програмата на Нова телевизия.

Победителите от досегашните издания на "All Stars":
- Никола Настески-Лестер (сезон 1, декември 2012 г.);
- Златка Димитрова (сезон 2, декември 2013 г.);
- Тодор Славков (сезон 3, декември 2014 г.).

* * * * * * *

Междувременно, тази вечер участието на един от съквартирантите ще бъде прекратено от зрителския вот. 

Очаква ни емоционално живо предаване, в което номинираните  - Люси, Кичка, Светлана и Кристина - ще бъдат изправени пред своите останалите, за да отговорят на въпросите им за последен път.
 
За да ги защитават и да убедят зрителите, че никой от тях не трябва да напуска, в студиото на Ники Кънчев ще бъдат Богдан Томов (който ще защитава Кристина), Кали (която ще се бори за оставането на Светлана), Маги Желязкова (която ще се застъпи за Кичка) и Есил Дюран (колежка на Люси Иларионов).
 
Довечера ще станем свидетели и на развръзката на отношенията между Люси и дует „Ритон”.
Миналата седмица двете страни заложиха огромна сума в бас. По време на номинациите, Големият брат им показа записите от него и стана ясно, че Люси е прав. Това успя да развали баланса в семейството на „Ритон”, а тази вечер ще видим защо, според тях, най-добрата защита е нападението. Режисьорът няма да им остане длъжен и двете страни ще си заформят своеобразен съд, в който всеки ще изкаже аргументите си. Дали ще има печеливша страна, която да прибере повече от 100 000 лв. от баса?
 
Оставащите до финала няколко дни няма да бъдат обикновени, защото всеки един от звездните участници вече усеща вкуса на победата. Нервите са опънати до краен предел и редиците са строени за финалната битка... В сряда, 11 ноември, предстои и полуфинал, на който ще напуснат още двама участника.

 


ИЗБРАНО