Стефан Данаилов в «55 лица от вашия живот»

17 април 2015 | 07:54 Дачев
Звездата на българския театър и кино в сърцата на няколко поколения зрители Стефан Данаилов ще бъде гост в предаването «55 лица от вашия живот» довечера. С водещите Анна Ангелова и Драгомир Драганов той ще си припомни своя път към голямата сцена.
 
«В нашата професия, особено в последните години, всеки трети е звезда. Въпросът е тази звезда колко време може да грее на небосклона. Това е най-трудното!», признава проф. Данаилов. Актьорската си кариера той започва още в ученическа възраст, когато се снима във филма "Следите остават", но споделя че популярността му идва в края на 60-те.
 
В предаването на БНТ, Стефан Данаилов ще си припомни ролята на майор Деянов в «На всеки километър», благодарение на която безапелационно печели любовта на публиката. Зрителите ще чуят любопитни истории около заснемането на най-гледания български сериал и какви са били първоначалните коментари на критиците. 
 
Големият актьор и педагог е тазгодишният лауреат на Голямата награда за цялостен принос към театралното изкуство "Аскеер". Какво още разкри Ламбо за актьорската професия и на какво учи своите студенти, зрителите ще научат в предаването от 19:15 ч. по БНТ1.
 


ИЗБРАНО