Александра Милтенова в „Мис Пепеляшка”

16 април 2015 | 08:54 Дачев
Мисис България 2013 ще се сблъска с фрапираща мъжка логика, а обикновено момиче ще попадне в свят на диаманти и Моника Белучи
 
В днешния 2-ри епизод на „Мис Пепеляшка” най-красивата омъжена жена за 2013 г. ще замени бляскавия си живот с кал, оборска тор и непоносима смрад. В дома си тя има диаманти, а в гардероба – рокля, с която Моника Белучи е била на червения килим... Сега Александра Милтенова ще влезе в обувките на едно обикновено момиче от село.
 
Носителката на короната е завършила туризъм и има собствен бизнес. Признава, че обича да опознава нови места и да бъде сред природата. Тридневният ѝ престой сред природата на село обаче ще бъде много далеч от представата за еко туризъм. Мисис България 2013 ще се запознае с всички екстри: ще тъне в кал, ще рине мръсотията в обора, а от миризмата стомахът ѝ няма да спре да се преобръща.
 
„Щях да повърна” е само едно от признанията ѝ пред камерата. Красавицата обаче няма да се даде лесно – като мъжко момиче, тя ще се изправя пред различни предизвикателства, сред които липсата на нормална тоалетна и непонятна за нея мъжка логика.
 
* * * * * * *
 
От другата страна на размяната едно обикновено момиче, свикнало с тежката работа и момчешките си дрехи, ще попадне в лукс, за какъвто не си е и представяло. Какво е усещането да обличаш скъпи и красиви дрехи и какъв ще бъде изходът от дилемата „Да се прибера с парите или да отида на фризьор?”
 
* * * * * * *
 
Свят, в който присъстват диаманти и Моника Белучи, ще се сблъска със свят, в който калта и смрадта са навсякъде. Какъв ще бъде резултатът и какви изводите, които всяка една от героините ще направи сама за себе си?
 
"Мис Пепеляшка" на 16 април от 22 до 23 ч. по Нова телевизия.


ИЗБРАНО