Сезонен финал на ВИП Брадър довечера

17 ноември 2014 | 10:23 Дачев
Очаква се напрегнато и интересно лайв шоу, водено от Ники Кънчев

След 60 дни предизвикателства и битка на характери, тази вечер от 20 ч. по Нова ТВ "ВИП Брадър: Образцов дом" очаква гласовете на зрителите, които да определят новия носител на титлата "Любима звезда на България".

Шоуто тръгна в първия учебен ден - 15 септември.

* * * * * * *

Коментарите около него пронизват и цялата програма на телевизията в днешния ден, като предиобедното токшоу "На кафе" с Гала и Зейнеб е изцяло посветено на риалити предаването, като от една страна са коментатори като Кристина Патрашкова и Маги Желязкова, а от друга страна са досегашни участници като Евгени Минчев, Кали, Камелия Воче, Наско Месечков, Ива Екимова. Участват още астроложка и ясновидка (Лаура).

Преди това, в сутрешния блок "Здравей, България" с Павел Владимиров, прогнозите си кой ще спечели риалити формата направиха Златка Димитрова и Атанас Месечков. „Не виждам друг победител освен Йорданка Христова. Тя има достойно държание – не нагруби и не обиди никого, не влизаше в пререкания и се държеше демократично с всички”, коментира Златка Димитрова.
 
На въпрос дали е възможно Жени и Тачо да спечелят на финала, Атанас Месечков бе категоричен: „Примерът трябва да е по-образцов, отколкото видяхме при Жени и Тачо”. Той посочи за пример Влади Върлага и Йорданка Христова - „хората в Къщата, на които можем само да им сваляме шапка за това, което са направили”.

* * * * * * *
 
Шестимата финалисти са Албена Вулева, Елена Кучкова, двойката Жени Калканджиева - Тачо, Йорданка Христова, Wosh MC и Влади Въргала.

Последните "изгонени" бяха Кали (на 14 ноември, условно 7-мо място), Ели Гигова (13 ноември, 8-ма позиция) и Камелия Воче (13 ноември, 9-то място).

Тази вечер всеки един от финалистите трябва да блесне пред зрителите с певчески способности и умение да се забавлява. За целта шестимата ще получат подкрепа от бившите си съквартиранти.

Камелия Воче ще се върне в Къщата, за да помогне на Жени и Тачо в подготовката за тяхното изпълнение. Иво Аръков избра да подкрепи Елена Кучкова, Тити Папазов ще удари едно рамо на „брат си” Wosh MC, Наско Месечков ще застане до Албена Вулева, Камелия Тодорова - до Влади Въргала, а Кали ще подкрепи Йорданка Христова.

Какви изпълнения са подготвили атрактивните дуети, предстои да разберем. За какво ще гласуват хората – за певческите възможности, за сценичното поведение или за непринудения и естествен характер на финалистите?

* * * * * * *

Trivia:
 
От началото на шоуто досега:
- са използвани 2 500 батерии за микрофоните на съквартирантите
- изпити са 400 стека с минерална вода, като съквартирантите запазиха капачките и ще ги дарят за избрана от тях кауза
- камери са записали 2 880 часа видео материал
- съквартирантите са санкционирани около 30 пъти заради различни нарушения по „Правилника за живот в Къщата”
- на шега или сериозно, Тачо молеше за бира средно около 4 пъти на ден, което за 40 дни на престой в Къщата прави около 160 пъти, като някои от молбите му бяха повече от креативни - песни, постановки и групови молби пред камерите
- участниците преживяха неясен брой катарзиси 
- несметен е и броят на усмивките и забавните разговори.

* * * * * * *
 
Първият сигурен - потвърден пред медиите от продуцентите - участник в тръгващото в сряда, 19 ноември по Нова ТВ и по Diema Family трето издание на "БИГ БРАДЪР: ALL STARS" е Ники Китаеца (вижте снимка).

Според изтеглата на 11 ноември през списание "LOVE style" предварителна информация за участниците, това са още Тодор Славков, Люси Иларионов, Петя Буюклиева, Бони, Катето Евро, Боби Турбото, Калина Паскалева, Пламена Петрова.
 
Водещи на "All Stars"-формата продължават да бъдат водещите от VIP-формата, Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

Днес бяха потвърдени още двама от участниците: Тодор Славков и Катерина Евро.
 
Тодор Славков: „Притежавам качествата на победител. Гледайте и ще видите!”
 
Какви качества трябва да притежава печелившият играч във формата?
Т.С.: Определено трябва да бъде активен и по някакъв начин нестандартен. Аз притежавам тези и още много качества, но няма да ги изброявам точно сега, гледайте и ще видите. (смее се). Важно е чувството за хумор също. Аз лично нямам никакви планове и стратегии, ще реагирам спонтанно.
 
Тодор Славков предпочита мента пред марихуана, ракия пред уиски, секс за 3 нощи вместо секс за една, пари вместо слава, от която има достатъчно, страстна любов пред дълбоко приятелство, открит конфликт вместо прикрито мълчание… Влиза в Къщата с желание, очаква нови запознанства и ще бъде докрай разкрепостен: “Склонен съм на всичко, а защо не и мъж” (пак се смее).
 
Kaтето Евро: „Ще ми се случи нещо хубаво!”
 
Какво помните от предишния сезон, в който участвахте?
Помня само приятни неща. Помня, че много се смяхме. Пяхме много песни. Азис и Десислава не се спряха.
 
С такава нагласа ли сте за предстоящия сезон?
Със същата нагласа съм, че пак ще ми се случи нещо хубаво. Ще се разнообразя, няма по цял ден да се занимавам с моята къща, а ще се грижа за Къщата. Ще се забавлявам и ще си почивам. Това мисля да правя.
Преди 7 години, когато аз участвах, нямахме ограничение в бюджета на Къщата. Не сме имали такива проблеми. Сега не знам какво ще стане и какво да очаквам. Аз не съм толкова взискателна. За мен е важно да си хапна нещо малко и не ми се вярва да се скарам с някого за това.
Искам да се срещна в Къщата с хора, които искат да се забавляват – независимо от трудните моменти.


ИЗБРАНО