Равносметка на сезона и още двама напускат ВИП Брадър

12 ноември 2014 | 14:48 Дачев
“Приключение, което се случва веднъж в живота” - това е основната равносметка на участниците за изминаващия сезон на риалити шоуто. 

Всички определят като най-важни уроци за себе си, че са научили колко е висок прагът им на търпимост както към останалите, така и към предизвикателствата на бита и съвместното съжителство. Те са разбрали колко е високо егото им и повечето смятат, че са се научили да го превъзмогват в името на играта, която толкова прилича на истинския живот.
 
Тази вечер всеки полуфиналист ще пристъпи прага на Изповедалнята, за да направи своята Голяма изповед и да изведе своите заключения, а зрителите ще видят най-добрите им моменти през сезона.
 
Биг Брадър ще изненада съквартирантите с поредната си провокация, свързана с темата за равносметката. Този път големият брат ще влезе в ролята на учителка по литература и ще им даде домашна работа да напишат есе на тема „Защо съм достоен да спечеля приза любимата звезда на България”.
 
Есетата ще бъдат прочетени тази вечер на живо в ефира на Нова телевизия.
 
В края на предаването, двама ще напуснат най-известната Къща само няколко дни преди финала. Тримата с най-висок зрителски вот ще бъдат обявени за финалисти още в началото на живото предаване и ще могат спокойно да се насладят на шоуто отстрани.
 
* * * * * * *
 
Сезонът на "БИГ БРАДЪР: ALL STARS", който стартира на 19 ноември - след финала на "ВИП Брадър" на 17 ноември, - ще представи не по-малко оспорвана игра между участниците. Доказателство за това е фактът, че за трима от тях това ще е приключение, което им се случва повече от веднъж в живота. 
 
Те са решени да се върнат в формата, за да покажат стратегия, базирана на предишния им опит. 
 
Защо са избрали да повторят предизвикателството, какво очакват от новия сезон и каква роля са избрали за себе си – очаквайте подробна информация от утре.
 
Вижте предварителна информация за участниците ТУКТодор Славков, Люси Иларионов, Петя Буюклиева, Бони, Катето Евро, Боби Турбото, Ники Китаеца, Калина Паскалева, Пламена Петрова и др.

Водещи на "All Stars"-формата продължават да бъдат водещите от VIP-формата, Кънчев и Сърчаджиева.


ИЗБРАНО