Полуфинал в Къртицата, общ елиминационен тест и най-доброто

16 май 2014 | 13:41 Дачев
В днешното предаване на живо от Базата, зрителите ще разберат отговора на въпроса „Ивайла ли е Къртицата” и ще промени ли той хода на играта, която е на ден разстояние от своя голям финал.
 
Какво се случи по време на злополучната мисия, как се стигна до тежкия инцидент и какво ще разкажат супергероите за преживяното, предстои да видим тази вечер от 20:30 ч. по TV7. 
 
След неочакваната контузия на Ивайла Бакалова, екстремната Битка от катапулта беше прекратена и участниците се върнаха в Базата. 
 
Довечера зрителите ще си припомнят най-доброто от битките на заселниците и ще видят последната мисия за сезона - "Цилиндърът на Къртицата". Шестимата участници ще балансират върху цилиндър на височина, а това ще бъде и последното изпитание за един от супергероите.
 
Предстои и общият елиминационен тест, в който Виктория, Георги, Емил, Костя и Александър Сано ще се борят за оставане в играта.
Евгени Иванов-Пушката е защитен от спечеления през седмицата имунитет.
 
С имунитет (но таен) се ползва и Къртицата в отбора, която ще бъде привилегирована на тестовете и битките в полуфинала и финала.
 
* * * * * * * *
 
От днес, зрителите могат да гласуват и дават своите предположения за Къртица. Ако до събота вечер Къртицата се сдобие с над 50% зрителски вот, парите от нейната сметка ще отидат при някой от гласували за нея.
 
* * * * * * *
 
В живото предаване довечера, зрителите за пръв път ще видят и кое провокира Емил Каменов да анализира в колоритен стил различието между известните и неизвестните участници в играта. Като жертва ли се чувства монтанският охранител и какво лично виждане има за представянето си?
 
Бориса Тютюнджиева ще бъде гост в студиото, за да сподели още веднъж честно ли е играла на елиминационния тест срещу Каменов и действително ли е посочила Костя за Къртица.
 
1 жена и 5 мъже са на крачка от победата в риалити играта.

Финалът е на следващия ден - събота, 17 май от 17:30 ч. след обяд.



ИЗБРАНО