Четирима нови герои в ”Марс и Венера”

7 ноември 2013 | 19:21 Дачев
За да се срещнат с новите участници в предаването, дамите трябва да се запишат за кастинг през интернет
 
Калоян, Светлин, Николай и Евгени са имената на новите герои в „Марс и Венера” или още – четиримата млади мъже, които стигнаха до финала на кастинга в предаването. За първи път от старта на шоуто досега специално жури избра главните герои в предаването, а отново за първи път през следващите епизоди цели четири на брой главни герои ще имат възможността да намерят своята половинка от екрана. 

И ако досега дамско жури имаше думата при избора на новите участници, то през следващите епизоди отново е време новите главни герои да заемат мястото си и да започнат да опознават кандидатките за техните сърца.  

За целта всички дами, които симпатизират на новите участници, могат да се запишат в отворения кастинг за предаването на адрес marsivenera.novatv.bg/entryp/11.html. Кои от тях ще видим на екрана, ще прецени екипът на най-романтичното риалити. 
 
Всички, които все още не сa решили да  участват на живо, но пък желаят да са част от публиката на любимото си шоу и да обсъждат вечните теми  за любовта, могат да попълнят анкетната карта, отново на уебсайта на „Марс и Венера”.
 
Много скоро, в новите епизоди на предаването ще видим нови лица, решени да срещнат любовта - съобщават от Нова ТВ.


ИЗБРАНО