Уляна Чан и Ива Василева с нова визия в неделно светско предаване по News7

22 октомври 2013 | 15:22 Дачев
Club News (2011 - 2012 г. по Нова телевизия) се завръща по TV7 и по News7 като "Club News: Десертът"
 
Предаването вече стартира в ефира на TV7, където се излъчва веднага след късните новини в 22:30 ч., а премиерата му по News е на 27 октомври, неделя, от 10:00 ч. сутринта.
Красивите репортери от познатата на зрителите рубрика "Десертът" - Уляна Чан и Ива Василева - ще водят и предаването, където се появявят с изцяло нова визия и в нови роли.
 
"Club News: Десертът" ще се излъчва по News7 всяка неделя по това време.
 
* * * * * * *
 
Момичетата ще представят всичко актуално от  светските новини и ще отговарят динамично и с намигване на въпросите кои са най-богатите, най-красивите, най-големите, най-скритите, най-модерните, най-скандалните, най-известните и какво е общото между тях.
 
Основният акцент се поставя върху актуалността на информацията и още тази седмица в неделното обзорно издание гостуват новите носителки на титлата Мисис България, буквално часове след избирането им.
 
С тях в студиото влиза и "Мисис България 2003" Маги Желязкова, с която коментарът е върху това, дали конкурсите за красота са само един "парад на суетата" или наистина имат смисъл.
 
Завръща се и традиционната рубрика "Моден гаф на седмицата", както и коментарите на зрителите от Фейсбук страницата на предаването.
 


ИЗБРАНО