Маги Желязкова в журито на ”Марс и Венера”, нови правила от вторник

13 октомври 2013 | 11:10 Дачев
Дами ще избират главните герои в романтичното риалити
От следващата седмица, напук на правилата, не господа ще се спират на кандидатки, а тежката дума ще има противоположният пол.
 
В петъчния епизод на предаването главните действащи лица на екрана  –  Свилен и Иван, напуснаха формата с  разбити сърца. Точно затова от вторник, 15 октомври, възможността да избират техните заместници ще имат всички дами, които до този момент са били кандидатки за сърцата им. 
 
Председател на почетното жури ще бъде очарователната Маги Желязкова, а всички, които искат да бъдат част от предаването, могат да се запишат за участие в интернет на адрес marsivenera.novatv.bg
 
* * * * * * *
 
В понеделник, точно в 17 часа, докато троновете на главните герои очакват заместниците им, зрителите на Нова ТВ ще могат да се насладят на обзорен епизод на предаването. В него те ще могат да проследят най-доброто от участието на двамата мъже, както и  ситуациите, които са ги накарали да прекратят търсенето на идеална половинка от екрана. 
 
Свилен и Иван взеха решение да напуснат предаването, след като момичетата, към които бяха насочени чувствата им, не им отвърнаха с такива.
Свилен реши, че е крайно време да признае публично любовта си към Златка, след като дълго всички подозираха симпатиите му към нея. Въпреки серенадата, цветята и топлите думи, които й поднесе, тя не пожела да го последва в реалния живот и остана в предаването да чака подходящия мъж. 
 
Подобна, дори и по-драматична, се оказа и историята на Иван, който многократно заяви, че е силно привлечен от Лора. Художничката получи редица нападки, че заблуждава сърцето на 28-годишното момче, като остава в шоуто - и под натиска на публиката взе решение да напусне формата, за да може Иван да се влюби в друга.
 
* * * * * * *
 
Кастингът за мъже и за жени за участие в предаването е активен от самото начало на проекта и ще тече през целия сезон. 
 
Марс и Венера” се излъчва от понеделник до петък от 17 часа по Нова ТВ.


ИЗБРАНО