Тв водещият Лео Бианки ще става татко на близнаци, Рут Колева бременна

22 май 2013 | 12:22 Дачев

Любимият италиански готвач на българските зрители Леонардо Бианки ще става татко. Това обяви вчера самият той в студиото на „Къртицата”.
 
39-годишният водещ на кулинарното предаване „Какво ви забърка Лео” по TV7 очаква близнаци. Двамата с годеницата му Лучия бяха на екскурзия в Америка преди 2 месеца. Именно по време на романтичното им пътуване, двойката e създалa не един, а два живота.

Лео и Лучия очакват две момченца - допълни кулинарят. Той призна, че с любимата му са правили много опити да станат родители, но са имали затруднения. Затова сега са изключително щастливи и вече се подготвят за най-важния момент от живота си.
Италианецът и българката са заедно вече 10 години.
 
От три години насам (от 14 юни 2010 г.) Лео води кулинарното си шоу всеки делник от 10 часа по TV7. Продуцент е No Frame Media.
 
* * * * * * * *

Във вчерашния епизод на "Къртицата" певицата Рут Колева също обяви, че чака дете.
Тя реши в ефир да сложи край на спекулациите около темата за това, дали е бременна.
 
„Факт е, аз съм бременна. Моля да уважите моето желание да не се коментира толкова надълбоко моето състояние. Не се притеснявам, но е мое лично право.  Какво ще правя с това дете, си е моя лична работа и нямам все още категорично решение“.
Занапред, тя ще се консултира с лекар преди всяка игра в шоуто.
 
Това се е случило преди старта на риалити шоуто, когато Рут все още е живеела с бившия си приятел - или в първите седмици от предаването, когато певицата излизаше за участия извън Базата. 
В жива връзка по телефона с Калоян Трифонов, той коментира новината така: „Подкрепям това, което каза Рут, но вие прекалихте с вашата намеса. Уважете нейното решение. Това са неща между нас двамата.“ Самият той до последно отричаше половинката му да е бременна от него, като твърдеше, че това са спекулации на жълтите медии. 

Заселниците в Базата бяха изненадани от признанието на Рут. Певицата обаче получи подкрепа от всички участници в шоуто, включително и от настоящия си приятел Любо. 
 
* * * * * * *
 
Във вторник вечер Базата на Къртицата напуснаха рапърът 100 Кила и моделът Ирена Милянкова. След снощия вот на зрителите, на елиминационен тест в четвъртък пък отива Тони Христов. Срещу кого ще се изправи, за да се бори за оставане в шоуто, ще стане ясно същия ден, когато и групата ще направи своите номинации.
 
След извънредния лайф в понеделник, където главните герои бяха Деян и Радина, сега двамата се върнаха към живота си в Базата - но за тях започна нов етап, в който те ще се опитат да се справят с проблемите във връзката си. За целта двамата получиха от психолога на шоуто Ани Владимирова по един фотоапарат, с който да документират добрите и лошите моменти в отношенията си.
 
Как се справиха Заселниците с мисията „Пълно потапяне“ и какво сподели бащата на Радина - Христо Кърджилов, на дъщеря си по време на рекламите в лайфа в понеделник, ще разберем тази сряда от 20:00 ч. по ТV7. 


ИЗБРАНО