Богдан Томов подарява кифли на водещите на ”Какво искат жените”

15 май 2013 | 18:02 Дачев
Според Рафи, трите домакини приличат на Тризначките

В женското царство на „Какво искат жените” тази събота ще влезе мъжкото трио Рафи, Любен Дилов-син и Богдан Томов
 
Вместо с питие обаче, тримата ще бъдат посрещнати с въпрос – „Какво не харесвате в нас?”. Точно в този момент ще настъпят и откровенията – Рафи ще оприличи трите домакини на Тризначките, а големият хит ще дойде от музиканта в компанията – Богдан Томов ще подари на дамите кифли, с което обаче ще си навлече нечие недоволство. Чувството му за хумор ще остане неразбрано, но за сметка на това с фотоапарата ще постигне пълно разбирателство – именно той ще влезе в ролята на фотографа на вечерта. 
 
Носят ли Джуджи, Златка и Кристина X Factor в себе си – това ще провери Рафи, който ще спретне такава програма на водещите, че и трите ще трябва да подскачат, да танцуват, да пеят и да се чувстват като на кастинг за мащабно музикално шоу. Златка ще отправи и конкретно предложение към Любен Дилов – да напише книга "Какво искат жените". Той обаче ще и откаже с думите: "не искам да познавам жените, те самите най-добре се познават". 
 
Какво още ще разберем на масата – има ли си Рафи приятелка, как Богдан Томов ще ни върне във времето на Златния Орфей 1985 г. и какво Любен Дилов-син не харесва в жените. Тримата ще пишат есе и ще видят своите карикатури.

* * * * * * *

Любен Дилов-син започнал да гледа „На кафе” заради Джуджи. Това любопитно признание ще направи писателят и сценарист в епизода на „Какво искат жените”. 
 
Пред трите водещи и с типичния си стил, той ще признае кое е това, който търси у една жена – „Чувството за хумор е най-важното, а най-лошото са мустаците”, ще каже Дилов. Въпреки чувството си за хумор обаче, той ще бъде единственият, който няма да си хареса карикатурата.
 
За разлика от него, Богдан Томов особено ще се впечатли от карикатурния си образ. Именно музикантът обаче ще си навлече гнева на домакините – не само ще разсърди Златка и Кристина Патрашкова, сравнявайки ги с кифли, но ще разсърди и Джуджи с изпълнение на песента „Моята баба най-добра”. Как дамите да изтълкуват шегите му – нещо лично или само хумористично? 
 
В сравнение с Богдан Томов, Рафи няма да получи нито една черна точка – ще впечатли дамите с есето си на тема "Жената дава съвети, но мъжът слага папионката", ще ги накара да пеят и танцуват и дори ще си заслужи целувка от Златка. 

* * * * * * *
Кой от тях обаче ще стане носител на титлата „Жените искат теб”, ще разберем тази събота, 18 май, от 12.00 ч. по Нова ТВ. 
 


ИЗБРАНО