Мъже в пачки и ”Какво искат жените”

9 май 2013 | 14:45 Дачев
• Тити Папазов, Киро Скалата и Свилен от „Остава” с балетни изпълнения
• Меню а ла Златка – една бутилка вино за шест души
• Имат ли роднинска връзка Киро Скалата и Йордан Йовков?
 
Балет, фитнес и поетични рими ще има в епизод 5 на „Какво искат жените” тази събота, 11 май по обяд, когато мъжкото присъствие ще бъде в лицето на Тити Папазов, Свилен от „Остава” и Кирил Вълчев – Скалата. 
 
Началото ще бъде скромно и дори леко драматично – с изключително свит бюджет и потенциален провал в кухнята. Златка, която ще бъде и домакиня, ще иска да купи само една бутилка вино за шест души, а гостите ще са на ръба да се простят с обяда.  
 
След това обаче всичко ще тръгне по мед и масло – Киро Скалата ще изпоти дамите с истински фитнес урок, Тити ще ги преоблече с нови блузи и не Златка, а Джуджи ще изпъне докрай подаръка. Свилен пък ще им приготви изненада „по-сладка от шоколад”. За да докажат, че мъжете могат да танцуват, тримата ще се пременят в... пачки. Кой обаче ще бъде по-добрата балерина и чий пирует ще бъде най-успешен? 
 
Освен артистични, гостите ще се окажат и поетични – Тити ще напише поема за Джуджи, завършваща с „текат реките на Амур, обичам те, сладур”. Литературно вдъхновение ще получи и Киро Скалата, който ще сътвори истинска поема за Златка, а Свилен ще посвети текста на песента на „Остава” „Президент” на Кристина Патрашкова. Финален щрих на литературната тема ще постави Киро Скалата, който ще признае, че е роднина на Йордан Йовков... твърдение, което Патрашкова категорично ще обещае да провери. 
 
Един от мъжете изцяло ще преобърне представите на дамите за него, но само един ще спечели титлата „Жените искат теб”. 
 
„Какво искат жените” – 11 май, 12:00 - 13:50 ч. по Нова ТВ 


ИЗБРАНО