Станишев, Мирослав Найденов и Илиана Раева при Косьо Вълков по Нова

22 март 2013 | 11:56 Дачев
Бившият земеделски министър с прогноза за новата „изборна реколта”
 
Председателят на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев ще е специалният гост на публицистичното предаване по Нова ТВ „България говори”, тази събота от 9:00 часа.
С наближаването на предсрочните парламентарни избори на 12 май, бившият премиер ще прогнозира дали ще има червено лято за партията му. Заедно с водещия на предаването Константин Вълков ще обсъдят сложното политическо положение и новите хоризонти пред родните политици.
 
Бившият земеделски министър Мирослав Найденов също ще е събеседник в „България говори” и няма да подмине темата с предстоящия вот и най-важното – кой ще бере плодовете на новата изборна реколта.
 
За финал, в студиото ще влезе златното момиче Илиана Раева. Изявявайки се като съдийка в актуалния сезон на шоуто на Нова тв „Денсинг старс”, тя ще направи своя професионален анализ на въпроса – лесно ли се дава висока оценка в България.
 
* * * * * * *
 
Темите от изтеклата седмица ще бъдат подложени на професионална дисекция от водещия Константин Вълков и неговите „умни глави” - журналиста Иван Гарелов, продуцента и издател Мартин Захариев и икономиста Мартин Заимов.
 


ИЗБРАНО